Kuka vastaa ?

lauantai 3. maaliskuuta 2012

#3 Redbullia ponille

Jeejee eka ponipostaus :D Noni elikkäs meil oli Feelixin kanssa eilen pomppuperjantai. Hypittiin pientä sarjaa jossa oli 3 osaa: A puomi ja B 50cm kavaletti joiden väliin 1 laukka-askel, B:n jälkeen 2 laukka-askelta ja C 60cm kavaletti. Tarkotuksella laitettiin vähän pienempiä esteitä et pystyis keskittymään enemmän tehtävän ratsastamiseen eikä tulis hermostumistilanteita "isojen" esteiden kanssa. Ja onhan se muutenkin tärkeetä hyppiä välillä vähän matalempia..
Videolaatuja...


Meillä oli ollu tätä ennen parin viikon tauko hyppelystä mun koulun ja matkustelun takia. Mun ponitiimi, elikkä ponien hoitajat (Kiira, Kakku ja Johanna) on kyllä hypyttäneet Feelixiä ahkerasti.. Pallero oli tänään aika reipas, vähän jännittyny kun tuuli tosi kovaa. Rakettiponi meinas alkuunsa lähtee vähäsen ehkä lapasesta, mutta saatiinhan me se laukka sitten vähän rauhotettua ennen kun alettiin tekemään tehtävää :)
Itse sarja olis voinu toki mennä paremminkin ko ei oikein saatu askeleita mätsäämään ja ponnistuspaikatkin vähän vaihteli. 1 kielto meinas tulla, mut saatiin korjattua.. Tempo kyllä toimi oikein moitteettomasti vaikka välillä tuli otettua vähän liikaakin suusta kesken tehtävän..tarkotushan olis saada se laukka sopivaks ennen tehtävää eikä sen sisällä...köh köh, mutta kukaan ei ole täydellinen tässä lajissa U know ?

Tein si videonpätkänki Youtubeen, joka löytyy nimellä Feelixille Redbullia. Kommentoikaa sitä sinne ja peukkua myös tulemaan ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti