Kuka vastaa ?

torstai 29. maaliskuuta 2012

# 4 Nimikkoni mun

Soree kaikil tovereille ko oon ollu laiska enkä oo kirjotellu mitään. Ollu kiireitä ja saikkua ja kaikennäköstä koulujuttua nii ei oo ollu si enää motivationia tehä postauksia, hyvä ko on facessa ehtiny käymään :D Mut nyt tulee korjaus tähän asiaan ja päätin tehä pienen infopaketin rakkaasta nimikkohevosestani tänne, elikkä Soolemiiosta (:

Perustietoutta:

Soolemiio "Sole"

Sukupuoli: Tamma
Rotu: Suomenhevonen
Syntynyt: 25.5.2003 Suomi
Väri: prt
Säkä: 154cm
Omistaja/Kasvattaja: Hevosopisto Oy, Ypäjä

I. Lorentso
II. Kelmi
E. Jäävin Tuulia

Neiti on käynyt Ypäjällä Tamma- ja varsanäyttelyitä (vuosina 2004-2005) , sekä Nuorten hevosten laatuarvosteluita (2006-2008) suht' hyvillä pisteillä :)

Tähän väliin mainostan Solen hienoo videoo joka kannattaa kattoo TÄSTÄ !

Solemiio on tosi symppis ja seurallinen heppa hoitaessa ja ehkä saatan ite olla syyllisenä osittain siihen et neidistä on tullut myös aikamoinen ruuan kerjääjä ^^ Kuka vois vastustaa söpöä herkkuturpaa joka tunkee karsinan kaltereitten välistä kun ohi kävelee? Luonteenpiirteisiin kuuluu myös pirteys ja ehkä vähän hömelö ja höntti kakara toisinaan, mutta se ei menoa ole haitannut :D

Meidän yhteisiin, lähes päivittäisiin puuhiin kuuluu harjalu joko pesarilla tai karsinassa, venyttelyä, solarium, msm-linimenttiä ja lämppäreitä jalkoihin, kesäaikaan harjan ja hännän pesua+rasvausta, koska Sole on hankuri, varusteiden huoltoa ja välillä maastakäsin maastolenkkejä. Muutakin toki kuuluu nimikon hoitoon mutta tässäpä oli yleisimmät hoitotoimenpiteet.
Itsehän en kovinkaan ratsastele Solella, koska se on HHp09:n käytössä. Välillä toki tehdään viikonloppusin maastossa käyntilenkkejä ja jos hyvin käy niin saatan saada sen joskus tunnillekin.
Sole on loistava toveri ja aina päivän piristys iloisen ja persoonallisen olemuksensa kanssa :D

Välillä meillä on nimikkotarkastuksia, jossa koulun henkilökunta ja vanhemmat opiskelijat tarkastavat että hevosen varusteet satuloista loimiin on kunnossa ja että hoitaja on muistanut hoitaa hevosen hyvin ja osaa esittää sen seisaalteen, käynnissä ja ravissa maasta. Yleensä ne on menneet Solen kanssa hyvin vaikka alkuunsa oli esitys asennossa seisominen heppaselle kerrassaan turhauttavaa ja meinasi hermot mennä puolin ja toisin d:

Nykyään meillä menee tosi hyvin ja ollaan Solen kanssa loistava tiimi joka tilanteessa:)

Loppuun läjä kuvia
VauvaSole vuonna 2003

Ufoponi perunasäkissään

Ponilla on ryhtiä :D

Soolemiio<3 talvi 2012

Syksy 2011

Maastoon lähdössä talvisena lauantaiaamuna (:

Meidän edustuskuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti