Kuka vastaa ?

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

#10 taas esteitä :D

Heipsan!
Tässä olis päivitystä viimepäivien ratsastuksilta:)

Hyppelin eilen Feelixillä naapuritallin kentällä 4 esteen pientä rataa...saman tyyppistä harjotusta ko opistolla viimeks..korkeus oli jotain 80cm molemmin puolin. poni oli aika semmonen jännä ratsastaa..se ei ollu oikein apujen välissä ja luikerteli vaan pohkeitten välissä...oli kyllä reipas ja esteelle oli semmonen sopiva imu (: Ohessa pieni video!
Klikkaa itsesi hyppyvideoon !

Tänään menin Feelixillä ilman jalkkareita maastoilemaan..mentiin noin tunti ja käytiin järvessä kahlailemassa. alkuun oli ongelmia saada poniin uskallusta kun vesi oli niin kovin jännittävä juttu, ihan uutta meille kahdelle :D Mutta loppujen lopuks poni kyllä tykkäsi kahlailla kylmässä vedessä, teki varmasti jaloillekin hyvää!
Sitten menin Iituponilla ilman satulaa pienen käyntilenkin johon myös sisältyi kahlaamista. Tän palleroin kans oli enemmän ongelmia veteen pääsemisessä, mutta loppujen lopuks se tais tykätä siitä kun roiski etusilla vettä munkin päälleni c: oli söpöö.. loppuun vähän villiinnyttiin ja menin v äärin päin Johannan taluttamana ja hienostihan ponineiti osas myös pukittaa :D eii oo päässyt taidot siis ruostumaan!

Tänään oli tosi lämmin päivä ja tein kotona aamutalliakin aringonpaisteessa ja päivällä pärjäs oikein toppi päällä heppahommissa (: Nyt on jo vähän viileempää.. Tässä semmonen hassu juttu et oon nyt meijän kotiovella istumassa pihassa koneella.. asutaan tosiaan täällä aika peräpirkkalan metissä ja nettiyhteys tökkii niin maan vietävästi! sit hoksasin et täällä ulkona tää toimii vähän nopeemmin :D mikäs tässä maassa pimeellä yksin istuessa kuunnellen lintujen laulelua..(: ihan jees ! Oli kiva viikonloppu ja seuranani oli pari kaveria täällä, Kiira ja Johanna. Käytiin myös läskeilemässä Pirkkalan Daddy's Dinerissä..(---:omnomnomnom

Eipä tässä...katellaan kuulumisia sit varmaan jo huomenna tai ylihuomenna ko meen Viholan ratsastuskoululla käymään..varasin itelleni ponitunnin :D katotaan miten menee ko en oo ratsikoulussa ratsastellu pitkiin aikoihin!

morjestat!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti