Kuka vastaa ?

perjantai 13. huhtikuuta 2012

#7 Perjantai 13.

Perjantai 13. siis tosiaan ja ootin et tästä päivästä tulis katastrofi koska oon Ypäjällä :D Mutta toisin kävi!
Meillä oli koulus hevosmessuja varten näytelmäharjotukset ja olin kivasti kahminu ittelleni joka näytökseen rooleja..esiinnyn siis montékuskina ja remonttiratsastajana. Loppuun meillä oli viel juoksutusta ja juoksutin Kismet nimistä tammaa jolla reenailin alkuviikosta ratsastuksen näyttöön.

Tuntien jälkeen sain viestiä nimikkoni Soolemiion ratsastajalta että voisin käydä liikutteleen neidin, joten päätimpä sitten pienten päikkäreitten jälkeen lähtee painaan tallille kera kypärän ja ratsastussaappaiden (:
Laitoin Solen kuntoon pesarilla ja käveltiin Haimi-Halliin toveri Tiian ja hänen nimikkonsa Tanssin kanssa tuuppailemaan. En siis ollu tätä ennen ratsastanu Solella muuta kun maastossa joten täähän oli oikein extremeä!

Taivuttelin Solee joka suuntaan käynnissä alkuun ja tehtiin väistöjä sun muita kiemuroita ja neitosella oli kamala kiire koko ajan, joten päätin antaa sen ravailla omaa tahtia pari kierrosta. Sitte jatkettiin töitä ravissa ja putte oli aika jäykkä ja vino varsinkin oikeelle jotenka lisää työskentelyä..
Laukassa tehtiin ensin molempiin suuntiin pari sivistyneen oloista ympyrää mut sitten molemmat innostu sen verran että päätettiin antaa villien luonteiden puhua puolesta ja päästeltiin muutamia kierroksia vähän reippaampaa^^ Oli oikeinkin mukava ratsastus ja Sole oli yhteistyönhaluinen, reipas ja motivoitunut.

Kaveri oli kuvailemassa meijän ensimmäistä kunnon ratsastusta, jotenka teidänkin iloksenne tänne muutaman päätin iskeä :)

Kiitoksia ponille :)
Loppuun vielä kiitokset liittyneille lukijoille, teitä on kertynyt mukava 14 hengen laadukas porukka. Pistäkäähän kommenttia välillä tulemaan ja ehdotuksia siitä mitä kirjottelen ;)

4 kommenttia: