Kuka vastaa ?

maanantai 23. huhtikuuta 2012

#8 Spring Came

Koulussa on taas ollu aikamoista kiirettä ja viime viikonlopun Tampereen Hevoset 2012-messut vei suurinpiirtein kaikki voimat ja rahat..Näytelmät meni miten meni mut hauskaa oli ja tuli ostettua vähän kaikennäköstä heppakamaa, mm: 2 raippaa, HV Polon laukku ja KL t-paita.. Perjantain avajaisnäytös meni paremmin kun hyvin ja tässä olis kuva meijän porukasta esityksen jälkeen :) (minä etuvasemmalla kaverin sylissä)


Messuviikonlopun jälkeen onkin sitten ollut ahkeraa opiskelua ja huomenna oliskin tiedossa yrittämisen tentti...ja voin sanoo et se ei todellakaan ole mun vahvinta osaamisaluetta, eli saa nähä pääsenkö läpi ykkösellä vai en ollenkaan.. Torstaina meillä on rehtori Kujalan info tulevasta Hevosopiston tv-sarjasta, josta tietoa tästä linkistä. Ajattelin ihan vakavissaan hakee tähän ohjelmaan..saa nähä miten käy :D vähän jänskättää..

Nyt oon ettiny myös opistoiltojen piristykseks jotain vuokraratsua ja tällä hetkellä yks ihan kivan olonen ratsu kiikarissa..siitä myöhemmin lisää jos nappasee (;

NIIN JA otsikkoon liittyen tietysti asiaa !! Tääl Ypäjällä on jo ihan kesäfiilikset! Tääl ei oo enää lumesta tietookaan ja ainakin +15 asteen lämpöraja on rikottu, ihan hupparikelejä ollu välillä vaikka toisinaan satanukkin.. Kotona Pirkkalassa kuvasin parit kukkapuskat joita oli pamahtanu hankien viereen ihmeen kaupalla :))

En tiiä kasvilajikkeiden nimiä ko en oo mikään viherpeukalo mut siinä jotain rehuja mitä ei saa kai syöttää hevosille ja ihan nättejähän nuo on. Tässä analyysi...(:

2 kommenttia:

  1. Sä tiiät enemmän noista rehuista ku mä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa, no tähän mun analysointiin ei paljoa vaadita :D

      Poista