Kuka vastaa ?

tiistai 15. toukokuuta 2012

#12 Tallijaksofiilikset

Kiireitä kiireitä kiireitä kiireitä...On täs menny tallijaksoo jo jonkin aikaa ja koitetaan sit tos perjantaina hiipiä kotiin. No menin viime perjantaina Urre-suokilla maastossa ja mentiin aikamoista pukkirodeoo ko laukattiin jonon viimesenä :D Lauantaina ratsastelin Solella hallissa ja silläkin oli aika hyvin virtaa..Sunnuntaina kävin kokeileen Kaapo nimistä Connemararuunaa. Alkuun poika kyttäili aika paljon kaikkee ja pelkäs ravihevosia ketä juoksi radalla. No mutta päästiin kuitenkin yhteisymmärrykseen ja loppuun otettiin pari hyppyäkin. Tykkäsin kyl ponista aika paljon ja täst vissiin tuli sitten mun vuokraponi Ypäjälle..(:

Nii oon tosiaan tallijaksol ja kaikki tauotkin on menny koko ajan juosten jossain heppojen peräs ja tänään oli nimikkotarkastus jossa Sole oli aika malttamaton enkä saanu sitä kovin pysymään esitysasennossa, varusteet oli kyl tosi kunnossa ja niistä tulee varmaan kolmonen...:P Huomenna on haastattelut rempalle ja sit työssäoppimis info syksyä varten.

Mun pää ny lyö tyhjää eikä mul ees oo mitään kuvia ni taijan jättää tän kirjottelun jollekin muulla et kirjottelen si viikonloppuna lisää. JA pistän teille opistolta semmosia kuvia mis on tän kesän ekojen tammavarsojen kuvia ^^ Et näitä ootellessa, Mroo<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti