Kuka vastaa ?

perjantai 25. toukokuuta 2012

#14 Poniratsastusta Ypäjällä

Morjestaa!
Mun piti vissiinkin kertoo teille keskiviikkokisoista, mut päätinkin omistaa tän postauksen keskiviikon ratsastukselle ja siirtää kisakuvat seuraavaan.

Kävin viime viikolla kokeilemassa connemararuuna Kaapoa ja pyörin sen kanssa keskikentällä perus työskentelyä, loppuun käytiin hyppäämässä muutama este estekentällä. Tarkoituksena alkaa vuokraamaan ruunaa, mutta hän onkin lähdössä valjakkotreeneihin ensi viikolla, joten ratsastelen sillä siihen asti.

Keskiviikkona mopoilin Kaapon kotitallille, hain sen tarhasta, harjailin ja varustin tallin käytävällä. Sitten käveltiin reilu 15 min hevosopiston keskikentälle ja tehtiin koulutreeniä n. 40min. Alkuun kaapo kyttäili valjakkohevosta joka ajeli hevosurheilualuetta ympäri ja kentän auringon valossa olevat kirkkaat valkoiset aidat ja katsomo jännitti poikaa myös. Mutta pian pelot unohtui kun tehtiin töitä ja keskittyminen siirtyi oikeaan hommaan :) Tehtiin vähän väistöjä ja laukanvaihtoja. Menin aika paljon isolla keskiympyrällä. Poni oli rento ja reipas ja minunkin oli helppo siellä istua.

Suitsimista

Matkalla kentälle

Alkuraveja


Jännät paikat

Laukkaa...
Laukanvaihto :D
LoppuravejaKotimatkalla. Poukkasilta


Tässäpä tämä! Ensi kerralla siis niistä keskiviikkokisoista kuvia :)

Hyvää päivänjatkoa toverit !
<3:llä Palé

1 kommentti:

  1. http://ponipojandream.blogspot.com/2012/05/called-haaste.html Haaste!

    VastaaPoista