Kuka vastaa ?

torstai 31. toukokuuta 2012

#17 kohti tavoitteita

Tervehdys taas!
Tänään on ollut kyllä niin extreme-fiilistely-päivä :D Saatiin nimittäin tietää mille linjalle suuntaudutaan ens vuonna ja odotin innolla et pääsenkö "rempalle" eli ratsuhevosen peruskoulutukseen vai hhp:lle elikkä hevosharrastepalveluiden tuottamiseen.

Aamulla oli klo 8-9.30 fysiikkaa, jonka jälkeen klo. 10 fysiikan tentti, ei mennyt ihan putkeen sillä fyssa ei oikein ole meikäläisen vahvuuksia.. Valjasverstas tunti olikin sitten klo 13-16 ja siinä välissä juostiin kavereitten kanssa toimistolle utelemaan näistä suuntautumisista klo 15.00. Oltiin ihan täpinöissä ja kuuntelin siinä kun muille lueteltiin linjoja. Vihdoin sain tietää et pääsin rempalle! Jesss sitä fiilistä, tätä meinaan oltiin sitten odotettu ja isosti :---D Taitaa siis olla et tavoitteisiin oltiin päästy ja olin jonkin verran edistyny opiskeluissani ja ratsastuksessa.

Pari vuotta takaperin....

Nykytilanne huonolaatuisella kuvalla :D

Jotain pientä kehitystä on siis saattanut mahdollisesti tapahtua..ainakin sopii toivoa. No mutta se on hyvä asettaa aina  välillä ihtellensä tavoitteita nii on jotain minkä vuoks tehhä töitä!

Tenttejä meillä on ollut tällä viikolla mukavat 4 kpl ja huomenna vielä kaksi, elikkä tallijakson alkuun meitä piristää vielä kasvatuksen ja kengityksen tentit, AH tätä pänttäämisen ihanuutta! Eläinlääkinnästä sentäs sain kakkosen eli ihan kelposuoritus (: Onhan tässä aikaa lueskella kun nimikkoheppa Soolemiiokin lähti ratsastuskouluun kesäksi..:/
Mut jos tästä alkais valua kohti untenmaita niin jaksaa opiskella vielä huomisen ennen kun alotetaan viikon tallijakso ennen kesälomaa...jonka tosin vietän kaverin kanssa tallitöissä Tarvasjoella :) Siellä olis tarkotus hoidella ja treenailla nuoria laidunhevosia pari viikkoo, sounded good!


se ois ny heippa si c:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti