Kuka vastaa ?

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

#18 Kertokaa mulle......

Tartteisin vähän apua..oikeestaan aika paljonkin...itseasiassa asia on ihan teidän käsissä. Tahtoisin alkaa tekeen välillä myös videopostauksia blogin materiaalin monipuolistamiseksi. Teidän tehtävänä olis nyt pikimmiten alkaa heittelemään mulle ideoita, mitä tulee ikinä mieleen. Kysymys kuuluukin: Mistä aiheesta tahdotte videopostauksia?

Tarkoitukseni on tehdä mahdollisesti enemmänkin käytännön elämää kuvaavia videopostauksia, eli ei välttämättä vain niitä tylsiä, joissa selitän illalla suihkun jälkeen kuinka tallipäivä meni, asetettuani kameran kirjoituspöydälle kuvaamaan väsynyttä pärstääni kun istun sängyllä... VAAN otan kameran mukaan esim. talliin ja kerron + näytän teille mitä teen.

Motivaation tähän olen saanut innostuksesta kuvaamiseen, videoiden tekemiseen ja nyt kun Opistolla ollaan alettu kuvaamaan tv-sarjaa, jossa näytetään meidän opiskelijoiden reaalielämää.

Heitän siis pallon teille ja toivon todellakin y-työtä teiltä kaikilta, elikkä kommenttia tuohon postauksen alareunaan tulemaan, kiitos!

hyvästi

2 kommenttia:

 1. Koska tuo tv juttu tulee ulos?
  Tee vaikka varustepostaus videona(ittes varusteista,feelixin ja sitten Iitun)
  Myös jotkut "mun päivä" ym videot on kivoja :)
  Mikä kamera sulla muuten on ?

  VastaaPoista
 2. Videopostaukset teen ihan Canonin ixus-digikameralla, kuvat otan Sony A55:lla. Ypäjä-sarjaa aletaan julkaisemaan ensi vuoden puolella. Kiitokset ehdotuksista (:

  VastaaPoista