Kuka vastaa ?

perjantai 29. kesäkuuta 2012

#26 MRJS Finnderbystä

Elikkä opistolle on palattu ja tämän viikon päivät menee opiston 5-tallilla ovivahtina. Käytännössä siis tsekataan ettei talliin pääse ylimääräisiä ihmisiä tai hevosia ja opastetaan kilpailijoita. Asiakaspalvelutyötä siis aikas pitkälle ja asiakkainamme 5-tallissa ovat tanskalaiset ja norjalaiset, elikkä olennaista on englannin kielitaito, sitä puhutaan aikas pitkälle tämä viikko.

Tosiaan siis tuossa loman loppuun kävin pikkusisko Iiriksen kanssa Lempäälän Ideaparkissa kuluttamassa kesätyössä saadut palkkarahat. Mitä siis löysinkään?

Cubukselta vaaleanpunaisen kaulahuivin kympillä.

Europehousen London-topin

Guessin tennarit alennuksesta. Kyllä, niissä on myös glitteriä :D

Conversetkin tuli napattua mukaan..:)
Lisäksi ostin mm. meikkejä, bootsit Iitulle, itelleni msm-linimenttiä (toimii polvivaivoihin), parit kynsilakat, hiuksille lämpösuoja, tekokynsiä ja uudet "blingit" puhelimen takakanteen kun seepra- kuvio alkoi kyllästyttämään.. näistä myöhemmin kuvia :D
Tiistaina käytiin äitin kanssa vielä ratsutarvikkeessa, kun oli uudelle ratsastuskypärälle tarvetta. Sattuipa mukaan myös kisatakki odottelemaan remppa-linjan kisoja ja tulevaisuutta. Haaveissa ostaa opiskelujen jälkeen heppa ja alkaa kisailemaan..

Elikkä tässä Charles Owenin Wellington Classic-mallinen kypärä hintaan 264e

ja

Animon kisatakki, tosi istuva ja mukava. Näyttää ihan idiootilta kun ei oo kisapaitaa alla, mut en niin jaksanut panostaa tähän kuvaan :D Pointtina kuitenkin että näette vähän takkia.

Ajattelin tehdä reilun viikon päästä kun pääsen lomalle niin videopostauksen mun ratsastuskamppeista, näätte sit paremmin näitä jutskia (:Eipä tässä, seuraavaan postaukseen sitten, että MOI!

-Palé (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti