Kuka vastaa ?

perjantai 15. kesäkuuta 2012

#21 Mitä kuuluu?

No mitäpä tänne, työelämää heppojen parissa :)
Elikkä viikkohan siinä vierähti viime postauksesta ja päätin nyt infota teille hieman kesälomakuulumisia. Tosin voiko tätä lomaksi kesätöissä sanoa :D

Tarvasjoelta siis kirjoittelen ja ollaan Saran kanssa täällä nyt 5:ttä päivää, eli vielä 5 jäljellä.
Meijän hommiin on kuulunut tähän mennessä karsinoiden siivousta ja kuivitusta, laidunhevosten juottoa, heinien jakoa, hevosten hoitoa (jalkojen kylmäystä, harjausta ym.), vuotiaiden varsojen ohjasajoa ja nämä pojat ovatkin olleet nyt ensimmäistä kertaa silat ja päävehkeet päällä, onhan sitä kaviosta saatu iskuja ja lapsoset hyppivät toisinaan ihan suoraan pystyyn mutta mustelmitta on selvitty, saa nähdä päästäänkö pian pistämään toiselle kärryjä perään ;) ratsastusta ei tietenkään pidä unohtaa kun sitäkin ollaan täällä päästy harrastelemaan vaihteeksi, polleja on tarhailtu ja viety kävelykoneeseen ja takaisin yms.
 Mutta yksi parhaimmista ja vähintään hauskimmista kokemuksista oli eilen opittu Avantilla ajaminen! Kuljetettiin sillä vettä laitumille ja päästiin ekaa kertaa siis Avantin rattiin, oheessa kuva niille ketä ei vielä tiedä mikä mahtavan loistava keksintö se sellainen on.


Tänään toimimme tallin lomittajina, kun tallin omistaja lähti reissuun. Täksi päiväksi saimme vähän rennompaa hommaa kun on hellettä. Putsailemme ja rasvaamme + huollamme ajosiloja, päävehkeitä, sekkejä, suitsia ym..

Säät ovat todella suosineet meitä, on ollut lähes joka päivä vähintään 20 astetta lämpöä ja aurinko porottaa nytkin kirkkaalta taivaalta. Poltin sitten olkapääni auringossa myös kun kävin lenkillä mutta muuten ollaan selvitty ehjin nahoin :))


Saatiin mutanaamiot ilmaiseksi ja Racing-lippikset, eipähän pääse aurinko polttamaan :D

 Eipähän tässä sitten kummempia ollutkaan. Nopsaan menee tämä "loma" ja pian onkin sitten postausta tulossa kisaviikolta ja Derbystä (;

Näkemisiin ja aurinkoista kesän jatkoa ihmiset!
~Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti