Kuka vastaa ?

perjantai 13. heinäkuuta 2012

#28 Liperin maastoissa

Heippa taasen!
Olikin taas aika kirjoitella..Luulin pääseväni Liperin mökillä kirjoittelemaan, mutta enpä ajatellut ettei nettiyhteys toimi ihan niin syrjäisellä seudulla, joten pääsin nyt kotona vasta kirjoittelemaan reissusta.

Oltiin siis äidin, pikkusiskon ja kaverini Kiiran  kanssa mummoni mökillä Pohjois-Karjalassa, Liperissä. Käytiin sieltä sitten kaksi kertaa Kiiran kanssa maastoilemassa lähellä olevan Teijan tallin hevosilla. Ollaan ennenkin käyty sieltä käsin ratsastelemassa. Tiistaina menin itse suosikkihepallani, eli suomenhevostamma Valkin Veeralla, josta en valitettavasti saanut kuvaa, kun kamera jäi mökille... Keskiviikkona sitten menin pienellä vuonohevosella nimeltä Leika, joka oli kylläkin ponikokoa. Mukava tuttavuus tämäkin :)

Tässä siis vasemmalla Kiira ja "Rambo", oikealla minä ja "Leika"
Paistettiin iltasella vaahtokarkkeja nuotiolla (:


Muutamat vaahtokarkit pääsivät luovuuteni ansiosta uimaan :D


Lähdin mustikoita kuvailemaan, mutta löysinkin hämähäkin työssään, hyi !

Järvimaisemaa vedenrajasta

Paikansin järven pohjasta myös mielenkiintoisen löydöksen, keneltähän lienee tipahtanut Koffin tölkki järviveteen, aijai !


Tämmösissä merkeissä lopettelen tämän postauksen. Nyt olisi sitten seuraavana tiedossa ponien, etenkin Feelixin treenausta! Huomatkaa että tein myös Iitu-ponille tänne oman sivun ja Feelixin sivut on päivitetty (:

*Kiittää ja kuittaa*
-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti