Kuka vastaa ?

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

#31 ponipäivitys

Lupasin siis melkein joka päivä päivitellä, että miten ponien kanssa on mennyt. No siis..eilen menin naapuritallin, eli Aaron kentälle tuuppailemaan Feelixiä. Tehtiin aika paljon siirtymisiä, väistöjä ja laukasta suoraan seis ja pysähdyksestä suoraan laukkaan. Ponski oli tosi herkkä, varsinkin suusta..eteenpäin pyytäessä vähän hidas, mutta ihan toimintakelpoinen. Olin aikas ylpee pikkusesta, meni jopa muutamia pätkiä hienosti peräänannossa ja oli koko ajan tosi rentona! Ens kerralla pitää ottaa kamera mukaan, niin saadaan todistusaineistoa! Reissuun meni pari tuntia, jonka lisäksi myös vuokraaja oli käynyt melkein 2 tunnin ratsastelut, eli hyvin tuli töitä tehtyä ja ihmeekseni poni oli silti aikas vireessä töiden loputtua :D

Tänään sitten menin vähän rennompaa köröttelyä kotikentällä, joka on siis vain laitumesta aidattu pieni kentän mallinen alue..uutta oikeaa kenttää odotellessa. Sitten treenattiin apujoukkojen kanssa traileriin menemistä, jossa on ollu aikamoisia ongelmia mm. silloin kun Feelix haettiin meille. Melkein tunti siinä tuli taisteltua, mutta kauran houkuttelemana saatiin poni koppiin kaksikin kertaa, eikä syntynyt yhtäkään haaveria kenellekään. Kiitokset kuuluvat myös trailerin omistajalle, eli samaiselle henkilölle joka lainaa meille kenttäänsä (: Niin ja puuhasteltiin kentällä myös maastakäsin pikkusen.

Kunniaa taas videolaaduille (:


Luotto<3

Seuraa perässä kuin koira (:


Feelixin jälkeen olin vielä yhden hoitajan kanssa irtohypyttämässä Iitua. Pikkunen hyppäs hienosti 80cm esteen hienolla tekniikalla! Sitten se seurasi mua kiltisti vapaana perässä käynnissä ja ravissa ja kiipesi lavan päälle. Loppuun päätin vielä käydä rääpäleen selässä ja mielellänsä poni hyppäsi ravissa pienen esteenkin. En sitten pidempään viitsinyt hänellä ratsastaa kun on niin kovin pikkunen :D Mutta kyllä siitä vielä hieno tulee!


Sukellus esteponin elämään!

Kattokaa nyt kuinka hienosti menee vaikka onki iso lasti selässä!


Seuraa johtajaa
Jees päivä! Kiitokset kaikille apulaisille, kuvaajalle ja erityisesti poneille jotka käyttäytyivät tosi mallikkaasti!¨
-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti