Kuka vastaa ?

tiistai 17. heinäkuuta 2012

#33 ARHG poni...


Tänään ei mennytkään ponin kanssa kauheen loistavasti.. Menin tallille sillä tarkoituksella että lähtisin ratsastelemaan, mutta kun koitettiin taas totuttaa Feelixiä traileriin niin suunnitelmat muuttu.. Pariin kertaan saatiin Kakun ja äitin kanssa poni koppiin ihan hyvin, mutta joka hemmetin kerta se kiskas ittensä ulos kun olin saamassa sitä etupuomiin kiinni.. Ja ongelmanahan on se ettei sitä voi kiskoa tai pitää kiinni jos se alkaa riuhtomaan itseään kun raasulla on vetopaniikki hyvin hyvin herkässä..:c
Noh, muutamien yritysten jälkeen meni mulla hermot ja päätin sitten jättää asian siihen. Enkä sitten ratsastanutkaan kun olisi mennyt koko homma ihan hukkaan kun olisin ollut ihan raivona ponille eikä siitä olisi kukaan hyötynyt. Mutta eipä se haittaa kun oli muutenkin tulossa yksi ponityttö vielä illemmalla ratsastelemaan pojalla..(:
Eilen vaan juoksutin ja taluttelin ponia sen traileriharjoituksen lisäksi, nimittäin siltä oli jäänyt toinen takakenkä laitumelle ja toinen tippui harjoituksessa..olihan se kengityskin jo aika ajankohtainen, että kaippa se kengittäjä sieltä pian tulee lyömään uudet kenkäset ponien jalkoihin.

Lähdenkin tästä sitten 2 yöksi mummolaan, joten poneilla on huomenna vapaapäivä ja ylihuomenna käyn sitten illalla mummolareissun jälkeen ainakin Feelixiä liikuttamassa. Toivottavasti on poni saanut jo kengät jalkaan niin voidaan mennä muutakin kun käyntiä!

Sain uusista videoista aika kivaa kommenttia, kiitos!

Heipat (:
-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti