Kuka vastaa ?

maanantai 23. heinäkuuta 2012

#35 Koulutreeniä

Eilen oli siis treeniviikonlopun toinen osio, koulutunti :) Verkkasin ittekseni ensin n.15min ja sitten oli n.45min treenausta. Tunti oli aika simppeli, mutta tarpeeksi haastetta meille kun ei olla aikoihin menty kunnolla koulua. Tunnin tarkoituksena oli saaha Feelix kulkemaan rentona ja vähän oikein päinkin :D
No se meni ihan hyvin, varsinkin ravityöskentelyämme kehuttiin. Laukassa poni sitten vähän pääsi hajoamaan käsiin, mutta sitä työstettiin ja lopputunnista se alkoikin menemään ihan hyvin (:
Välillä raukka vähän hermostu kun tuppaa ottamaan toisinaan turhan paljon paineita ratsastajan vaatimuksista, mutta olin kyllä tyytyväinen niihin pieniin pätkiin kun poni meni nätisti oikein päin. Saatiin hyviä vinkkejä, kehuja ja kritiikkiä. Oli tosi mukavaa päästä välillä jonkun valvonnan alle köpöttelemään.

kebabrulla, meni vähän yli :D

Taivutuksia pääty-ympyrällä

Poni pääs pitkäks lisäyksessä...:/

Tehtiin vastalaukkaa kaarevalla uralla

Tässä tämä ns. "hajoaminen" laukassa...

Kiitokset Saralleni tästä valmentamisesta ja kärsivällisyydestä kanssamme :D
Tänään ponisella onkin sitten vapaapäivä ja ti-to sitä ratsastaa hoitaja ja vuokraaja kun lähden itse Helsinkiin matkustelemaan. Tapaamme siis jälleen perjantaina postauksen merkeissä!

Kaipailisin vähän kommenttia taas treeniviikonlopusta teiltä hyvät lukijat!
Kiitän!
-Palé

4 kommenttia:

 1. teki varmaan hyvää Feelixille ja sullekkin (:

  VastaaPoista
 2. Feelix näyttåä ihan eri ponilta noissa jossain kuvissa :D Te ootte kehittyny ihan sikana viime näkemästä!! :) Lisää tälläsiä treeniviikonloppu-postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Pistetään tälläsiä sit tulemaan (:

   Poista