Kuka vastaa ?

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

#37 Käytiin Viholassa :)

Oon taas ollu irti koneesta kun on ollut niin kiireitä heppojen kanssa ja muutenkin... Torstaina lähdin helsingistä ja menin suoraan Somerolle juhlimaan kaverin synttäreitä. Noh sitten perjantaina pääsin kotiin niin myöhään että pyysin hoitajaa ratsastamaan Feelixin. Lauantaina ei sitten mentykään hummafesteille talutusponiksi kun Feelix oli niin jännittynyt ja stressaantunut tapahtumasta että hänet tuntien oli parempi jättää ratsastus myöhemmäksi..Festareilla menikin sitten koko päivä eli Feelix sai vapaapäivän. Iituponi oli sen sijaan kärryjen kanssa pikkulasten kuskina ja toimi 3 tuntia oikein reippaasti!

Mutta asiaan!
Tänään oltiin Viholan ratsastuskoululla Nokialla Feelixin kanssa. Halusin nimittäin totuttaa hänet monipuolisiin paikkoihin ja Viholastahan löytyy erilaisia kenttiä ja maneesi, joten sinne siis! Ponin lastaamiseen kotona meni 50min kun herra v*ttuili kun ei ollut kiinnostunut trailerista.....perus Feelix! Ratsastuskoulullakin taisteltiin tunti ennen kuin hänet saatiin etupuomiin kiinni ja lastaussilta ylös! Hellettä oli kivat 28 astetta auton mittarin mukaan ja poni hikosi pahasti autossa joten sai pesun ensimmäisenä tallilla.. Seurana oli hoitajia ja äiti auttamassa.

Feelixin iloksi saatiin tallilta heppakaveri mukaan kierroksille! Ensin mentiin ponikentällä alatallin vieressä, se meni tosi hyvin ja poni oli kuin kotonaan. Ratsastin siinä n. 20 min ja kävin kaikki askellajit läpi ja kiemurreltiin siinä hetkinen :D Sitten käytiin aidattomalla koulukentällä joka toimi myös hyvin! Pohja oli tosin aika kova..:c Viimeisenä kenttänä oli iso maneesin vieressä oleva yläkenttä. Siellä oli kolmen kavaletin sarja joten mentiin ne pariin kertaan ja maapuomeja. Toimi hyvin vaikka olikin hevosvälit laitettu..Pohja siellä oli aikas pehmeä paikoittain joten väisteltiin niitä sitten. Sitten paras! Käytiin maneesissa ja poni oli ihan kuin olisi aina mennyt siellä! Pohja oli tosi hyvä verrattuna kenttiin. Feelix kulki siinä tosi kevyesti kuumasta säästä huolimatta :) Loppuun kierrettiin tallialuetta ympäröivä kumirouherata ja otettiin pari laukkapätkääkin eikä ollut huolta että poni olisi sinkassut metsään tai läähtenyt kaahaamaan, se oli loistava! 

Valitettavasti saan laitettua kuvia vasta myöhemmin koska oon nyt äitillä ja täällä oleva nettiyhteys ei salli kuvien lataamista bloggeriin....

Mutta huomenna siis matkaamme taas Viholaan ja tarkoitus olisi mennä tunnille :)

Huomiseen!
-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti