Kuka vastaa ?

keskiviikko 1. elokuuta 2012

#38 Kuvia Viholasta


Aloinkin laiskaksi ja päätin etten jaksa kertoa sen kummempia Viholareissusta koska mulla alkos tallijakso tänään ja on tässä ollut kaiken näköstä hommaa sekä kotona että opistolla...
Lisäilin sitten kuvia jos ne vähän korvaisi asiaa.


Kumirouherataa

Sunnuntain reissulta maneesiin tutustumista

Poseerailtiin sunnuntaina myös koulukentällä

Kavalettia hevos-/yläkentällä sunnuntaina sekin

Ponikenttään tutustumista

Toinen maneesiotos

Tiivistelmä maanantain tunnista:
Lastattiin ponia n. 45min autoon. Ratsastuskoululla poni oli ihan kivasti. Alkutunnista kulki tosi jännittyneenä ja meni ihan yli rullattuna :D Leikki kuolaimella eikä ollut oikein tuntumalla. Oli aika hidas myös pohkeelle. Ei oikein kumpikaan keskitytty ja kavalettihypyt meni aikas pyllylleen, mutta tarkoitushan oli mennä kokeilemaan kuinka poni toimii ryhmässä ja hyvinhän se näytti menevän. Kotiin kun lähdettiin niin lastattiin vain 10min elikkä ennätysajalla traileriin! Taisi olla ponsku vähän väsynyt tunnin jälkeen..

Mutta nyt siis olen tosiaan 3 viikkoa tallijaksolla, sekä 4- että 1-tallissa, riippuu mitenkä paljon niissä tulee olemaan hevosia kun osa on nyt laitumilla ja ratsastuskoululla yms.. Tänään kävin salilla ja lähden tästä tekemään vielä pikaisen iltalenkin hölkäten. Näin myös pitkästä aikaa Solen 4-tallissa ja taidankin loppuviikon siivoilla hänen karsinaansa. Huomenna pullero saa sokeria tuliaisiksi kun ei olla pariin kuukauteen nähty :D Se on moro nyt!

-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti