Kuka vastaa ?

tiistai 28. elokuuta 2012

#48 Extremepostaus!!


Tervehdys taasen!
Olin tässä tosiaan perjantaista sunnuntaihin kotikulmilla ja otin kamerani myös mukaan. Tuli sitten kuvailtua Feelixin irtojuoksutusta, eläimiä, tallia ja vaikka mitä muuta. Päätin tehdä tällä kertaa ns. extremepostauksen, koska tätä postausta varten on niin paljon materiaalia ja juttua että luette todennäköisesti tätä postausta vielä huomennakin. Joten jos aikataulusi on tiukka, suosittelen jättämään lukemisen myöhemmäksi, sillä tämän lukemista et taatusti tahdo jättää kesken (;

Ensimmäisenä tarjoan teille kuvamateriaalia jota ystäväni Sony alpha 55:sen kanssa olemme keränneet viime viikonloppuna. 
 
Sh-r. Leo
 

Ostin ponille meksikolaisen turpiksen. Hyvin toimii!


Feelix on laihtunu :)

Ponit pinkoo!
 

 
 
Tämän lisäksi latasin myös facebookkiin uuden profiilikuvan joka löytyy myös blogin "Kuka vastaa?" sivulta :)
 
Sitten tähän lisäksi vielä pari kuvaa meidän estetreenistä jonka teemana yritti olla maastoesteet :)
 
 
 
Sitten olisi vuorossa pieni info eilisestä estetunnista, jonka siis menin yllätys yllätys Solella. Yritin parhaani mukaan tiivistää tämän mutta mitä siitä tulikaan.....:D
 
Elikkä alkuun käveltiin ja ravailtiin itseksemme maneesin toisessa päädyssä kun edellinen ryhmä vielä lopetteli. Sitten siirryttiin estepäätyyn (Haimi-hallissa) ja verkattiin ravipuomeilla ja laukkaympyröillä. Hypättiin pari yksittäistä ristikkoa ja pystyä laukassa ja sitten varsinaisen radan osia. Rataan kuului 6 estettä ja siinä oli vaaleanpunainen sydänportti/lankku ja vesimatto sekä johteita vähän piristämässä näkymää. Hypättiin ensin rata ehkä 60-70cm korkeudella ja sitten 70-80cm. Sole oli verkassa aika reipas mutta kun alettiin rataa hyppäämään niin se joidenkin esteiden kohdalla oli aika epävarma ja himmaili ja kiemurteli vähän, joten jouduin aika paljon rohkaisemaan ja pyytämään eteen.. Viimeisellä radalla kuitenkin sain siihen vähän enemmän vauhtia ja se menikin sitten jo paljon paremmin :) Valitettavasti ei ole nyt mitään kuvamateriaalia tästä tunnista, mutta päätimpä havainnollistaa rataa kuitenkin piirtämällä teille hienon paint-kuvan radasta :D
 
 
 
No mutta.. ei tämä postaus vielä tähänkään lopu, sillä lupasin tosiaan alkuviikosta laittaa teille siitä kotitallistamme esittelyvideota ja eilis iltana sain sitten sen viimein tehtyä loppuun, jotenka pidemmittä puheitta, se löytyy jälleen YouTubesta. Toivoisin teitä lukijoita myös peukuttamaan ja kommentoimaan videoitani tuubissa ja tilaamaan käyttäjäni Sooloilija95, sieltä saa seurata videoitani, myös niitä joita en mainosta täällä bloggerissa.
 
Ja kiitoksena tästä tylsän pitkästä postauksesta toivoisin teiltä hyvät lukijat taas kommenttia blogistani, postaustoiveita ja ulkoasuvinkkejä, ihan mitä vain ikinä tulee mieleen. Voisin myös tehdä kysymyspostauksen jos joitain teistä on jäänyt kummastuttamaan tai mietityttämään jokin asia..Vastailen kaikkeen mihin ikinä pystyn, voitte vaikka kysellä meidän poneista, hevosopistosta tai ihan vaan minusta itsestäni..:)
 
Kiitos kun jaksoit lukea loppuun asti, tulihan tässä taas lörpöteltyä vaikka mitä!
Seuraavaan postaukseen ei vielä olekaan ideoita että täytyypä alkaa miettimään mitä seuraavaksi...
 
Ensi kertaan toverit!
-Palé
 
 

13 kommenttia:

 1. Kirjoita joku postaus ihan perus koulupäivästä ja mitä sen jälkeen. Ja tietty kuvia :) Ja se Solen hoitovideo sillon joskus oli tosi kiva!

  Viikon päästä alkaa miullakin siellä koulu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen tyyppisiä postauksia on kyllä tullut, mutta kai sitä voisi joku päivä vielä sellaisen pistää. Ja kiitos!
   Miksi vasta viikon päästä?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aaivan! No mutta tervetuloa sitten (--:

   Poista
 3. Miks te myytte teusän ponit, ne on niin sulosia, onko teillä käyny ketää ulkopuolista hoitaa tai hoidakko sää ne aina ite? PS. sulla on kiva blogi! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Myydään ponit, koska vaihdetaan hevoseen jolla pääsen aloittelemaan kilpailemista. Itsehän en kovin ole kotona poneja hoitamassa, sillä opiskelen Ypäjällä, joten tuttavat ovat olleet poneja hoitamassa, vuokraamassa ja ratsastamassa. Toki aina lomilla ja viikonloppuisin kun olen kotona hoidan ja ratsastan itse (:

   Poista
 4. Tuo Sh-ruuna? Leo on ollu meijän läheisellä tallilla ja oon sitä siellä si hoitanu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sh-ruuna on. Aijaa, no pieni on maailma :)

   Poista
 5. Missä teillä muuten kuivataan loimet? kun ei ollut loimen kuivaushuonetta? vai eikö teillä käytetä loimia? muuten tosi kiva postaus niinkun kaikki muutkin, löysin blogisi vasta tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu talli on aika pieni joten ei ole tilaa varsinaiselle kuivaushuoneelle. Tällä hetkellä tallissa on sellaisia heppoja/poneja joilla ei paljoakaan tarvitse loimia käyttää, mutta toisinaan ne kuivataan tallissa jossain ovien pielillä tai naulakoissa ja jos sää sallii niin pihalla, joskus myös meillä kotona :) Kiva kuulla että on uusia lukijoita tullut! Pistäkää vain rohkeasti kommenttia ja postausehdotuksia, kysymyksiinkin toki vastailen aina!

   Poista