Kuka vastaa ?

lauantai 8. syyskuuta 2012

#51 sataa, tuulee ja on kylmä

Terveisiä NHF:stä! Täällä ollaan värjöteltu Suomen ikävässä syysilmassa ja vielä jaksetaan sunnuntaihin asti. Vettä tulee joka toinen tunti, tuuli puhaltaa niin kovaa että menee kylmyys ja kosteus toppatakistakin läpi ja lämpöasteita nytkin huimat 7 astetta.

Olen ollut totaalisen jäässä palkintokansliassa. Annan palkintojaan hakeville kilpailijoille omansa ja haen tuomarien torneista noutamassa kuittilistoja ja tuloksia, vien ne kansliaan ja juoksen derbykentän, juhlakentän ja koulukisojen välillä jakelemassa ruusuja ja ruusukkeita sijoittuneille. Homma on fyysisesti aika iisiä. Työpäivät kestävät suunnilleen aamu yhdeksästä ilta kuuteen, välillä pidempäänkin. Mutta työpäivät tuntuu paaaaljon pidemmiltä kun on niin surkea sää että vaikka on kaulahuivi, toppatakki ja villasukat niin silti on todella kylmä!

Tänään olin 5-vuotisderbyn palkintojen jaossa pienissä paineissa Petri Mellerin ja joidenkin muiden hienojen ihmisten kanssa derbykentällä ainoana pienenä lapsosena siellä seisomassa kun hienot ratsukot sai palkintoja...:D Yritin hirveästi pysyä sivussa kun kilpailijoita käteltiin ja onniteltiin etten vaan joudu mihinkään valokuvaan mukaan. Lievä alemmuuskompleksi kun muut tilanteessa olleet henkilöt ja hevoset olivat tunnettuja ja itse vähän vähemmän tunnettu :D Luokan voitti  Salla Varenti / Ypäjä Yando (YR) 0/69,89 jota onnittelin vielä erikseen luokkien päätyttyä hyvistä suorituksista..

Kuva opiston sivuilta


Kannustin vielä lopuksi 1. SM-osakilpailussa (100cm) kilpailevaa poniratsukkoa ja kaveriani Oonaa sekä vanhaa lainaponia Seldaa jotka sijoittuivat tänään 3. sijalle ajassa 0/84,18 ja uusinta 0/43,11. Luokan voitti Alexandra Nylund ponilla Klockas Denethor 0/88,13 ja 0/40,57. Olin toki jakamassa heillekin ruusuja palkintojenjaossa (:


Vielä 2 päivää jäljellä tätä duunia ja sitten pääsenkin viikoksi lomalle, jonka jälkeen alkaa 7 viikon työssäoppimisjakso. Lomalla tiedossa ainakin Feelixin kanssa muutama yksityistunti ja synttärijuhlat Somerolla :)

Törmäillään!
-Palé


               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti