Kuka vastaa ?

torstai 20. syyskuuta 2012

#55 "Sataa sataa ropisee...."

 
Jeps, alkuviikosta oli ihan kivoja ilmoja, mutta nyt on ollut viimepäivät kyllä yhtä sadetta. Nytkin tulee vettä.. Eilen kävin ratsastustunnilla ja menin Laika nimisellä pv-ruunalla. Se oli vähän iso enkä saanut pohjetta kunnolla kiinni. Maneesissa oli aika paljon hevosia ja oli vähän säheltämistä koko tunti :D Paremminkin olisi voinut mennä..
 
 
 
Laitoin vähän kuvia meijän kämpästä, taas on uuteen kotiin kotiuduttu. Mitäs sitä maailmanmatkaajana vierastamaan kun on katto pään päällä :D
 
Yläkerran olohuone
 
Keittiö ja ruokailuhuone alakerrassa
 
Minun huone :)
 
Tänään sitten klippasin ekaa kertaa ponin :) Aijemmin vain opistolla kokeillut ja alkuviikosta pienen osan hepasta, tänään sain klippailla koko Nalle-ponin. Siitä tuli aika hieno ja olin tyytyväinen työn tulokseen. Klippaaminen olikin ihan kivaa kun oikean tekniikan oppi!
 
Huomenna pääsen sitten kolmelta töistä ja lähden illemmalla Pirkkalaan. Ohjelmassa olisi uuden kotikentän testausta ponin kanssa ja ajattelin kokeilla vähän myös miten shettisponi on alkanut toimia. Kuulemma päässyt hyvin eteenpäin ratsukoulutuksessa (:
 
Mutta katsellaan ja viikonloppuna LUPAAN tehdä jonkinmoisen videopostauksen siitä Feelixin kanssa touhuamisesta kun viimeksi en saanut aikaseksi :D
 
<3:llä Palé
 

6 kommenttia:

 1. onko teille tehty kenttä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on sellainen suht vähäiseen käyttöön soveltuva pikkukenttä.

   Poista
  2. Rautalangasta: KYLLÄ, meillä on kenttä!

   Poista
 2. Kuinka pitkä oot? Jos ihmettelet miks kysyn, nii haluun vaan tietää, koska et näytä liian pitkälle Feelixin selässä ja haluaisin verrata omaan pituuteen:D Mullakin kotona russi(120cm)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki aina kysyä saa :D Oon noin 160cm ja kyllähän tuolla on pidemmätkin välillä menneet ihan hyvin. Vaikka onhan Feelix toki aikas vankkarakenteinen. Kiva kuulla että mutiakin russi-ihmisiä pyörii täällä blogissa (:

   Poista