Kuka vastaa ?

tiistai 25. syyskuuta 2012

#56 Joy Ride


Tänään olin taas pitkästä aikaa koulutunnilla, täällä Peikillä siis. Tunnin meille piti Johku ja mentiin kentällä. Ratsunani oli pv-ruuna Joy Ride, eli Joikari, joka on syntynyt vuonna -91. Tehtiin tunnilla itsenäiset ravi- ja laukkaverkat ja sitten tehtiin vastalaukkatehtäviä, ympyröitä ja laukka-käyntiinsiirtymisiä, eli työskenneltiin paljolti laukassa. Ratsastettavuus Jokella oli todella hyvä ja miellyttävä, se oli tosi kevyt ratsastaa ja kuumu kivasti laukassa. Sain sen koottua mielestäni aika hyvin ja sain käyntiinsiirtymiin laukasta kehuja ja nostotkin oli teräviä :) Tunnista jäi hyvä mieli!


Joikari (kuva Kauniaisten rats.keskuksen sivuilta)


Tänään on siis vasta tiistai ja minulla on ensiviikonlopulle jo vaikka kuinka suunnitelmia! Ensinnäkin, saatiin meidän Iitu-ponille uusi koti Seinäjoelta ja hän muuttaa sinne lauantaina, joten ponia pitää valmistella  lähtöön ja tavarat pitää pakata :) Sitten lauantaina ja sunnuntaina pidän tutuille tunteja Pirkkalassa, ratsastustunteja siis! Sain myös ns. "asiakkaan" äidin kaverista jolla on islanninhevonen ylläpidossa, pidän heille joka vklp kun olen kotona 1-2 ratsastustuntia. Näillä näkymin olisi kuitenkin  4 tuntia minulta jo varattu, elikkä 1 Feelixiltä ja hänen hoitajaltaan Kakulta, 1 Feelixiltä ja yhdeltä pikkutytöltä joka on ruunan vuokraajan kavereita, ja sitten 2 tuntia tältä issikkaratsukolta. Näin siis menee viikonloppuni leikkien ratsastuksenopettajaa :D

Eipä tässä kummempia sitten olekaan! Töitä tehdessä Grankullassa, eli Kauniaisissa. Täällä on paljon suomenruotsalaisia..(:

Terve!
-Palé

2 kommenttia:

  1. mikä issikka on kyseessä ja missä päin?:) t. issikkaihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirkkalassa joku issikka, en tiedä oikeastaan mitään siitä :D

      Poista