Kuka vastaa ?

lauantai 13. lokakuuta 2012

#63 Pikapäivitystä

Elikkä tähän aamuun tälläinen pikapäivittely.

Feelixin ylläpitäjä katkoi sormensa, joten etsin ponille viideksi viikkoa uuden liikuttajan. Näillä näkymin ponia aijemminkin liikutellut Katsu käy 2 krt/vk ja sitten ponille aivan uusi ratsastaja, vanha tallikaverini Olivia, joka käy myöskin 2 krt/vk. Itse käyn kerran viikossa (vklp) ja äiti sitten juoksuttelee ponin yhtenä päivänä viikossa, niin saadaan kaikki 6 päivää viikossa liikuntaa :)


Eilen tulin siis illalla kotiin tänne Pirkkalaan. Ensimmäisen yön majailin isällä ja tänään sitten suuntaan äidille.

Tänään pidän taas Maaritille ja hänen yp-hepalleen koulutunnin, jonka jälkeen kolmen maissa Olivia tulee meille ja kokeilee Feelixiä, sitten treenailen itse ponin kanssa Aaron tallilla.

Huomenna matkustelen taas Kauniaisiin. Tällä kertaa kuitenkin äiti tulee mukaan ja jää meidän kämppään pariksi yöksi asumaan, käydään siitä sitten mahdollisesti katsomassa jotain niillä seuduilla olevia myyntiheppoja, jos nyt jotain löytyy ja vissiinkin Helsingissäkin käydään vierailemassa.

Pari viikkoa on vielä jäljellä työssäoppimista ja täytyy sanoa, että alkaahan se jo vähän olemaan ikävä opistolle ja kavereiden luokse..:) Sitä muistellen laitoin pari viime syksyn ja talven kuvaa heppakoulusta.

Armeli-neiti tarhailemassa

Kesän 2011 vauvelit leikkimässä talvella :)


Kirjoittelen luultavasti vielä tänään tänne jotakin ratsastelusta ja muusta (:


-Palé

2 kommenttia: