Kuka vastaa ?

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

#65 iltapäivää


Tein tänään eilis iltapäivän materiaaleista pienen videopostauksen tubeen. Jaoin päiväruokia kahdentoista maissa ja sen jälkeen klippailin Jere-hepan loppuun, jonka sain eilen jo melkein valmiiksi mutta pitikin sitten keskeyttää kun tuli kengittäjä ja vei klippauspaikkani :DKäykää tsekkaamassa TÄÄLTÄ ja tuotanoin ajattelin tehdä myös viimeviikonlopun ratsastelusta jonkinmoisen postauksen tällä viikolla, kunhan kerkeän mutta kuten tiedätte olen töissä vielä tämän ja ensiviikon joten on vähän kiirettä ja illalla olen usein niin väsynyt etten oikein jaksa tehdä kummempia, mutta jospa vähän panostaisin välillä noihin videoihinkin. Johannan kanssa meillä on ollut vähän suunnitelmissa joku viikonloppu tehdä yhteinen postaus, varmaankin videomuodossa kunhan pääsen kotiin täältä. (:

penkit rivissä


Hevosen metsästys on myöskin ihan kivalla mallillaan, yksi hyvä vaihtoehto nyt kiikarissa, katsotaan mitenkä tämä etenee mutta ilmoittelen sitten kun tarkemmin tiedän (;

NYT toivoisin teiltä taas välillä kommenttia ja PALJON ideoita mistä kaikesta tahtoisitte lukea! Haluatteko lisää tekstipostauksia, videoita, kuvia, kysymyspostausta, koosteita? Mitä saisi olla, kertokaa, kommentoikaa, katselkaa videoita ja kommentoikaa niitäkin, peukutelkaa tubessa ja vaikuttakaa mielipiteillänne, nyt on aikanne loistaa hyvät lukijat ja kertoa mitä tämä sivu kaipaa ;) Uusi banneri on ainakin tulossa tässä kuussa.

-Palé

8 kommenttia:

 1. Oot tehny hyviä postauksia, mutta videoo ois kiva kattoo enemmän. Ei muuta tuu mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pistetään videoita tulemaan toki, aika vaan on ainoa ongelma :D

   Poista
 2. Tee joskus sellanen aikataulu päivän ajalta et mitä teit? esim klo 8 vein hepat pihalle kello 9 tein sitä ja tätä jne?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ajatellutkin sellaista mutta kuvittelin sen olevan liian tylsä, mutta laitampa tulemaan (:

   Poista
 3. Enemmän pohdiskeluja ja mielipiteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs pitäisi pohdiskella Sussu? ((:

   Poista
 4. Toi video oli tosi kiva, eli videoita lisää!!:)

  VastaaPoista