Kuka vastaa ?

torstai 18. lokakuuta 2012

#66 ulkoasu uusittu ja videoita luvassa!

Nyt on joku syystuuli puhaltanut muhun selvästi lisämotivaatiota tämän blogin kanssa ja huomasin myös tehneeni pari videota tässä taannoin tapahtuneista jutuista! Tänään latasin tubeen viimeviikonlopun Feelixin ja minun kavalettitreenistä postaustyyppisen videon ja uusin koko ulkoasun banneria myöten!

Suuri kiitos jälleen lukijoille kommenteista ja ideoista, pitäkää sama meno yllä ja kertokaa mitä tahdotte minun blogiltani! Ja toinen vähintään yhtäsuuri kiitos myös UUSILLE LUKIJOILLE! Teitä on jo yli 50 vaikka vastikään pyörittiin neljissäkymmenissä ja blogikin oli aika matalalla profiililla, huikeaa!

Kertokaahan mitä pidätte uudesta ulkoasusta ja bannerista, käykää myös tsekkaamassa uusin video kavalettiharjoituksia viikonlopulta.


Ja ANONYYMINÄ lukevat, teitä pyytäisin aina ruksaamaan tuohon postauksen alareunaan jälkenne jotta tiedän montako teitä aina käy tätä lueskelemassa (:

Josko seuraavassa postauksessa sitten listaisin vähän päiväjärjestystäni kun sellaistakin yksi lukija toivoi.
Huomenna on tämän viikon viimeinen työpäivä ja täksi viikonlopuksi jäänkin tänne Grankullaan koska menen lauantaina HIHS:iin Saran kanssa iltanäytökseen, siellä on kavereitakin kisailemassa ;)

-Palé

2 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä semmosen postauksen jossa olisi jokaisten käymiesi kisojen tulokset? :)

  kkatanblogi.blogspot.com <-- Käytkö kurkkaamassa? :) Ja lukijaksi saa liittyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan ole kisaillut, mutta aloitan kisaamisen sitten kun saan hevosen. Eli sitä odotellessa! Kävin katsomassa, oli ihan kivan näköinen blogi.

   Poista