Kuka vastaa ?

torstai 25. lokakuuta 2012

#69 Vastauksia KYSYMYSPOSTAUKSEEN!

 Nyt on aikalailla hiljentynyt kommenttilaatikko Kysymyspostaus-osiossa, joten ajattelin laittaa teille vastauksia (:

1.Onko sulla ollu muita poneja Feelixin ja Iitun lisäksi?
Yksi projektiponi oli pari vuotta sitten muutaman kuukauden verran. Silloin meillä ei ollut vielä omaa tallia.

2.Lempivärisi?
Beige ja tummansininen vaatteissa ja heppavarusteissa, pinkki on myös kivan pirtsakka mutten siihen yleensä pukeudu.

3.Lempi ruokasi?
Vaikea kysymys..Lohi on ainakin tosi hyvää ja kiinalainen ruokakin maistuu loistavasti!

4.Pidätkö suklaasta?
Toki!

5.Kuinka pitkä olet?
Mitattu ei kyllä ole vuoteen, mutta arviolta 160cm.

6.Onko sulla ollut elämäs aikana hoitoponeja, jos on niin minkänimisiä?
Vaikka kuinka monta! Lovely Prince, eli Prinssi taisi olla ensimmäinen, sitten oli La Violeta ”Orvokki”, Bonny ja Meelinda ”Melli”. Nämä kaikki Viholan ratsastuskoululta. Sitten pienempänä hoidin ja ratsastin+ajoin shettisori Neli-Sukkaa ”Sukkis” ja viimeisin taisi olla juuri ennen opistolle lähtöä vuokra-/hoitoponi Schaja ”Selda” Pirkkalasta, kuten Neli-Sukkakin. Tässä ei varmaan ollut edes kaikkia…

7.Tosi laiska vai tosi kuuma hevonen?
Kuumat ovat enemmänkin mieleeni.

8.Poni vai hevonen?
Ponit ovat aina olleet ykkösiä ;)

9.Pienin ja suurin hevonen/poni jolla oot ratsastanut?
Pienin on ihan varmasti meidän vanha ponimme, eli Iitu (90cm) ja suurin ehkäpä Viholassa asuva Riiviö joka oli noin 180cm, siitä on kyllä jo aikaa.

10.Kauanko olet ratsastanu?
Suunnilleen 8,5 vuotta.

11.Lempi karkki?
Ööm…Kaikkihan ne on hyviä, mutta varmaan joku normaali perinteinen lakritsi :D

12.Lempi tv ohjelma?
Varmaankin Huippumalli haussa ja/tai uusi sketsisarja Justimus. Saa nähdä mitä tulee uudesta Ypäjä-sarjasta, mutta kyllä siinäkin saa varmaan naureskella itelleen ja kavereille :D

13.Meikkaakko?
Kyllä. Tallijaksoilla en oikeastaan muuten kuin heitän meikkivoiteen aamulla naamaan, mutta muuten aikalailla joka päivä.

14.Mikä suoristusrauta sulla on?
Vidal Sassoonin pinkki lämpörauta :D

15.Lempi poni?
Feelix tietysti! Ja Seldakin on kyllä kärkilistoilla.

16.Paras kaveri?
Yhtä on melkeimpä mahdotonta sanoa, mutta tällä hetkellä ainakin Sara, Pinja ja Johanna ovat läheisimpiä ystäviä.

17.Kadutko et lähit ypäjälle etkä esim amikseen?
No periaatteessa Hevosopistokin on amis, mutta en todellakaan kadu J

18.Mitä mieltä vanhemmat olivat päätöksestäsi?
Tukivat kyllä ja olivat iloisia kun pääsin haluamalleni alalle opiskelemaan.

19.Mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa elämässäsi tällä hetkellä?
Ystävät/perhe, hepat/ponit ja opiskelu/koulu.

20.Mitä tekisit, jos saisit 1000 €?
Ostaisin varmaankin satulan :D

21.Millainen olisi sun unelmien talo?
Jokin aika modernihko, keskikokoinen ja valoisa 2-3 kerroksinen omakotitalo jossain mukavan rauhallisella alueella, kotipihassa olisi pieni 5-10 hevosen talli (: Iso ja siisti piha, sekä terassi ja parveke, järvenrantatontti olisi iso plussa :D

22.Jos saisit muuttaa kolmea asiaa opistolla, mitkä ne olisivat?
Hmm.. Olisi ehkä kiva saada esim. tapahtumiin liittyvää informaatiota aikaisemmin ja selkeämmin silloin kun olemme niissä töissä, sillä epäselvyyksiä on tullut aika paljon. Kolmostallin 3-käytävän hevosiin vaihtaisin ehkä muutaman hieman taitavemman ja osaavamman, puokkeja saisi olla ehkä enemmän. En oikeastaan keksi tähän hätään muuta, eikä nuokaan kovin järisyttäviä muutoksia olisi :D Hyvä paikka kyllä kaikin puolin!

23.Mitä oot suunnitellu tekeväs Ypäjän jälkeen?
Haluaisin ehkä töihin pariksi vuodeksi ja palaisin ehkä opiskelemaan rats.ohjaajaksi tai sitten opiskelisin johonkin muulle alalle, riippuen miltä sitten työelämä heppahommissa oikeasti tuntuisi. Olisi kiva päästä joskus valmentamaan esteratsukoita!

24."Unelma"-heppa (millainen olis sellanen täydellinen sulle)?
Tällä hetkellä varmaankin joku pieni (150-160 korkea) pv-ruuna/tamma, joka hyppäisi ainakin metriä ja osaisi koulussa vaikka HeA juttuja. Ikää saisi olla siinä 10v. paikkeilla ja musta olisi ihanteellinen väri.. Luonne sellainen lempeä ja utelias ja ratsastettaessa motivoitunut ja vähän kuuma mutta keskittyvä ja kuitenkin aika simppeli.

25.Miten päädyit bloggaamaan?
Kavereilla oli aika paljon blogeja ja kirjoitimme luokan kanssa yhteistä blogia jota päivittelin aika paljon. Siitä sain innostuksen. Aihe oli aika helppo keksiä kun elämääni ei paljoa muuta mahdukaan enään kuin hevoset ja opiskelu.

26.Hyvät asiat opistossa?
Hyviä on niin paljon ettei millään pysty edes 5%:a kirjoittamaan, mutta parasta ehkä se, että sielä pystyy opiskelemaan kaikkiin hevostalouden ammatteihin ja että opettajat ovat ammattitaitoisia ja tukevat opiskelijoita. Unohtamatta sitä elämänkokemusta ja vahvuutta sekä itseluottamusta jota opistolta väkisinkin tulee opiskellessa ja asuessa muiden opiskelijoiden kanssa arjessa ja vapaa-ajalla.

27.Huonot asiat opistossa?
Ehkäpä käytännönhommia saisi olla enemmän ja teoriaa vähemmän, itse olen ainakin niin surkea joissain teoria-aineissa että olisi kivempi tehdä jotain mielekkäämpää kuin istua koulunpenkillä..:D Ja palaten kysymykseen nro. 22. niissä olisi hieman parantamisen varaa. Hevoset saisivat ehdottomasti tarhata pitempiä aikoja päivässä kuin 4 tuntia!

28.Onko teijän ponilla ratsastajia? Ketä jos on?
Tällä hetkellä on hoitaja/ratsastaja Katsu ja vuokraaja Olivia. Mutta kunhan meidän alkuperäinen ponien hoitajamme Kakku palaa saikultaan niin hän ottaa ponin ylläpitoon niin kuin piti tehdä jo pari viikkoa sitten, kunnes hänelle sattui tapaturma.

29.Onko teillä ns."lemppari" hoitajaa?
No nyt on kyllä sanottava, että Kakkuhan se on meillä käynyt hoitamassa siitä lähin kun ensimmäinen poni talliin astui ja on pitänyt niistä erittäin hyvin huolta ja edistänyt Feelixin taitoja huikeasti, että hän varmaankin. Kiitokset Kakku (:

30.Ootko mielestäsi paras ratsastaan? Tai hyvä siis!
“Paras” on aika laaja ja äärettömän hankala käsite tällä alalla. En pidä itseäni erityisen taitavana ratsastajana, käytännössä olen perus harrasteratsastajan tasolla ja siihen nähden montako vuotta olen ratsastanut, voisin olla paljon taitavampikin, mutta kehityn koko ajan.Tässäpä näitä kysymyksiä vastauksineen (:

Olkaa hyvät ja kysymyksiä saa edelleen lähetellä! Jos laitatte kysymyksiä muihin kommenttilaatikoihin kuin Kysymyspostauksen laatikkoon, laittakaa eteen "KP" tai vastaava jotta tiedän että kysymys on tulossa postaukseen :) Kiitos!

5 kommenttia:

 1. PINJAONIHANAJAPARAS <3<3 ja kohta nähään ! (; mut hieno postaus hermanni ja serppana on sun unelmies hevonen selkeesti, osta se !!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja mulle on jo heppa tulossa :D Ja serppa on liian vaikee mulle!! Mut ihanaparas pinjani me näemme piaaaan<3 kamala ikävä! :c

   Poista
 2. Kivasti vastattu kysymyksiin ja kiitos (:

  VastaaPoista
 3. Sulle ois haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista