Kuka vastaa ?

tiistai 30. lokakuuta 2012

#71 Ostotarkastus tehty AlmalleAlma selvisi taivutuksista ja el.l:n tarkastuksista terveen paperein läpi ja sai vielä kehuja jaloista ja niiden liikkeistä ikäänsä ja käyttöönsä nähden, saipa hän myös kehuja kauneudestaan ^^ Ite jouduin vaan estehepan isojen liikkeiden vierellä juoksemaan jäisessä maassa pää kolmantena jalkana ja toivoo et tennarit pitää ko satuin justiinsa paikalle talliin ko lääkäri tuli..hepalla ei sinänsä hätää kun hällä nuo hokit kummiskin on. (:


Tässä olisi eiliseltä vähän tarhailukuvia neidistä :)
Ympäristö piti tutkia ensimmäisenä, missä lähin kaurapelto?

Pojat veivät uuden tytön syömään, tosin apajat olivat vähän lumiset..

Tarhanpohja piti tsekata läpikotaisin, Feelix katselee taustalla kummastuneena tulokkaan touhuja.

Uusi tulokas teki heti vaikutuksen tyylikkäällä ravinäytöksellään muihin otuksiin (:


Lupasin siis vähän esitellä tammasta tällä viikolla. En tosin ole vielä kovin hyvin tähän mennessä häneen ehtinyt tutustua, mutta hän on jokatapauksessa kaikinpuolin lempeä ja utelias neiti, erittäin perso ruualle ja todella kiltti hoitaa. Loimitus ei ole ihan neidin lempijuttuja ja sen hän näyttää tyylikkäillä irvistyksillä ja takasten heilautuksilla :D En ole kamalasti vielä ratsastellut, mutta edellisen omistajan puheiden perusteella, sekä koeratsastuksen perusteella hän on aikas taitava, yhteistyöhaluinen ja eteenpäinpyrkivä, esteillä hieman kuuma. Edellisen omistajan kanssa hänellä on ilmeisesti kisattu aluetasolla metrikymppiin asti ja yksittäisenä vissiin pääst jopa 120cm, vai olikohan se ihan tehtävinä kotitreeneissä, en ole varma.. Kova huuto hänellä on ollut kavereiden perään jos eivät ole aina olleet ihan näköpiirissä, mutta toisin kuin kotitallimme pojat, hän ei iltaheinillä potki karsinan ovea tai kuovi lattiaa etusillaan, vaan hörisee suloisesti. Tosi mukava kaveri! Kyllä meistä vielä joskus ratsukko tulee :---D


-Palé 

8 kommenttia:

 1. lähteekö mukaan ypäjälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hän tulee joulukuussa, kun nyt opistolla on kaikki tallipaikat täynnä ja silloin valmistuu opiskelijoita niin tallipaikkojakin vapautuu.

   Poista
 2. kiva blogi sulla, liityin lukijaksi :) tsekkaa munkin blogi jos kiinnostaa, kerron opiskeluistani ruukin maaseutuopistossa hevosenhoitajaksi ja harrasteohjaajaksi :)
  www.lottaad.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Käynpä kurkistamassa (;

   Poista
 3. Hoidaksää vielä Solea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoidin joo. Se oli ensimmäisen vuoden minulla nimikkoheppana<3

   Poista
 4. Nyt kun viet tuon Alman Ypäjälle niin tuleeko sulle silti nimikko heppa vai onki sulla pelkkä Alma 0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimikkohepat on vain ekana vuonna. Itse kun opiskelen tokaa vuotta (:

   Poista