Kuka vastaa ?

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

#74 Almamateriaalia ja yli 10 000 näyttökertaa!!

Heippa taas! Muutama päivä taas vierähtänyt viime postauksesta ja nyt oli taas aikaa päivitellä.

Alkuviikko koulussa on ollut kamalan kiireistä! Olen tehnyt pari iltaa työssäoppimiskirjaa ja eilen yömyöhään valmistellut keskiviikkokisoja mm. leipoen, tehden buffethinnastoa, lähtölistoja ym.. ja tänään olikin sitten meidän luokalla järjestettävänä siis keskiviikkokisat. Olin mukana radanrakennuksessa ja kisojen ajan sitten tuomarin tornissa kellottajana. Otin siis ratsukoiden aikoja radoilta. Meillä oli luokkina 75cm, 90cm, 100cm ja 110cm. Hyvin meni kaikin puolin tämä ja nyt ollaan vihdoin selvitty hommista. Hoidin vielä kisojen jälkeen Solen tallissa ja hoitelen häntä tämän viikon kun oma nimikkohoitajansa on sairaana..

Viimeviikonloppuna kävin tosiaan lauantaina Alman kanssa Lempäälän Ratsuniityssä vähän treenailemassa ja hyppelinkin vähäsen(: Aamulla lauantaina Feelixillä kävi koeratsastaja ja nyt näyttäisi siltä että poni saa muutaman viikon päästä uuden kodin Riihimäeltä! Tulee kyllä rakasta palleroa kooooova ikävä, mutta olen kyllä onnellinen että sille on vihdoin löytynyt hyvä koti.

Tein tänään pienen videon Almasta ja sen löydät TÄÄLTÄ. Videosta tuli aika hyvä mielestäni ja siinä on vähän koostepätkiä hypyistä sun muusta söpöilystä :D

Tässä vielä pari kuvaa sunnuntailta kun poseerailtiin tamman kanssa!




Tämä ei kyllä ollut viikonlopulta mutta tulipahan näytettyä :D
 Ja kyllä, viimeisessä kuvassa baucher-kuolain on väärin päin ja martingaalistopparit väärällä puolella, asia on korjattu jo (:

Youtubeen on tullut yli 30 tilaajaa! Kiitos tästä(: Ja blogillakin on yli 10 000 näyttökertaa! Huisia ;)


Kiitos ja hei!
-Palé

2 kommenttia:

  1. on kyllä yks näteimmistä hevosista minkä oon nähny ! hienoo Pale ja Almaaa ! :3

    VastaaPoista