Kuka vastaa ?

lauantai 10. marraskuuta 2012

#75 Tukka putkella taas mennään

Päädyin taas koneelle  vaikka piti nukkumaan mennä..hupsiis! Noh, tässä on ollut taas tosiaan kotiviikonloppu, eilen lähdin opistolta 13.50 Forssaan bussilla 5:n luokkakaverin kanssa ja käytiin siellä Hesessä kun odoteltiin meidän busseja..:D Itselläni lähti bussi viimeisenä eli klo 16.15. Matka kesti 1h 45min. Olen koko viikonlopun nyt isällä ja käyn äidillä vain tallilla kun en ole isää nähnyt kunnolla pitkään aikaan heppahommien takia..

 Tänään sitten nukuin pitkään ja kävin kampaajalla klo 11.30. leikkautin vain huonoja latvoja pois ja yritän kasvattaa vielä hiuksia lisää (: Siitä sitten menin suoraan lääkäriin kun näytin jotain outoa ihottumaa siellä jota oli ilmaantunut ja sormeani joka tässä perjantaina turposi yhtä äkkiä paksuksi, se on edelleen kamalan kipeä ja paljon kuumempi kuin muut sormet, sekä punainen. Siinä on ilmeisesti kynsivallin tulehdus ja vaiheuttaa vähän tallihommia sun muuta, mutta kai se siitä paranee.. No lääkärin jälkeen kävin sitten syömässä isällä, jonka jälkeen hän heitti minut tallille äitille. Otin Alman tarhasta ja kävin kävelemässä sillä ilman satulaa teitä pitkin. Sillä on edelleen kenkä irti ja pitäisi ensiviikon alussa saada se kengitettyä ympäri.. Ratsastelun jälkeen neiti sai heinää ja kuusenoksia karsinassa. Siivosin sen karsinan ja heitin sille päiväkaurat ja lähdin poois. Piti tänään ratsastaa myös Feelix mutta tulikin kiire kun lähdettiin vielä tallireissun jälkeen isän ja siskon kanssa syömään Arnoldsiin. Harmittaa kun en ole ponin kanssa ehtinyt taas aikoihin tekemään mitään.. Jospa ensiviikonloppuna sitten kun Almakin on opistolla niin poni saa sitten kaiken huomioni ^^

Huomenna sitten vietetään vähän isänpäivää ja sen jälkeen puolilta päivin pakkaan omien kamppeiden lisäksi myös Alman varusteet ja lähdemme hepan kanssa kohti Ypäjää (: Maanantaina onkin sitten iloisesti odottamassa Ammattienglannin tentti..Jes kun en ole ehtinyt edes lukea siihen kun on ollut niin maan pirusti kaikkea muuta kouluhommaa! Pitäisi vklp vielä ehtiä tekemään Markus Scharmannin valmennuksista joku tiivistelmä, kun oltiin alkuviikosta niitä katselemassa Opistohallissa.. hohhoijaa!

Kiva tarinointi taas tuli eikä yhtäkään kuvaa! Sori :D

-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti