Kuka vastaa ?

torstai 15. marraskuuta 2012

#77 On mullakin huonoja päiviä..

Huono päivä! Ihan kuin maanantai, mutta vaan torstai.. Aamu alkoi kivasti terkkakäynnillä ko sormessa on ollu melkein viikon kipee patti ja kynsivallintulehdus.. Iltasin on pitänyt ottaa särkylääkettä että on saanut  nukuttua kivulta ja terkka sitten antoi nron. päivystykseen ja sanoi että jos ei ole huomenna parempi niin varaa aika että saisit antibiootin.. Hän sitten pisti neulalla pattia ja tyhjensi sen jostain mömmöstä :D Yöök en kerro enempää, säästän teidän siltä.

Päivällä oli sitten traktorilla ja avantilla ajoa.. Harjoiteltiin traktorilla ajo-näyttöön ja voin sanoa että lavalla peruuttaminen isolla traktorilla ei todellakaan ole minun juttu.. Avantin kanssa meni onneksi paremmin ja tasailin sillä tarhanpohjaakin iha näppärästi.


Avantilla tarhan tasausta..

Selkeää havainnollistamista :D

Lämmittelytuokio kun odoteltiin omaa ajeluvuoroa...:D Minä EN ole tuo pieni blondi tuossa keskellä joka uhittelee vas. reunassa olevalle kaverille..

Katseltii sitten toistemme työntekoa myös.. Minä löydyn tuolta ihan oikealta..
 

Illalla kävin sitten Alman luona ja käytiin hallissa. No sehän ontui hienosti takajalkaansa vaikka oli saanut tänään kengät joten hölkkäilyt jäi siihen ja tamma sai taas vain kävellä vaikka virtaa olisi.. No vähensin sitten ruokia vähän karsinataulusta ja jätin neidin kaverille viikonlopuksi kävelytykseen.
 
Hohhoh, huomenna sitten viikonlopuksi kotiin ja pitäisi tehdä tallia kun ketään ei ole kotona, mutta taidan nakittaa Feelixillä ratsastamisen taas jollekin muulle kun olen tehnyt niin hitosti koulu- ja heppahommia viimeiset 2 viikkoa että alkaa voimat loppua jos ei saa pian ladata akkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti