Kuka vastaa ?

sunnuntai 18. marraskuuta 2012

#78 Pink Toaster?

En ollut tänä aamuna kovin mielikuvituksellinen ja jätin otsikon tuommoiseksi :D Joka tapauksessa, olin siis viikonlopun kotona Pirkkalassa. Lauantaina olin isän kanssa Tampereen messukeskuksessa kädentaitomessuilla, sekä kivi- ja korumessuilla kiertelemässä, jonka jälkeen käytiin Ideaparkissa tsekkaamassa uusi New Yorkers-kauppa ja tekemässä pari asiallista ostosta muista liikkeistä. Mukaan tarttui mm. pari heijastinta hevosille, tallin kaappiin lukko, Alman varusteisiin nimilappuja ja ennenaikainen joululahjani isältä, eli pinkki leivänpaahdin! -Kiitooos (: Tämä lähtee heti tänään Ypäjälle mukaan!
 
 
 
 
Hankin myös pari kansiota kouluun perjantaina ja tuotaaa tulikohan jotain muuta.. Ainiin nämä kynnet hain Seppälästä! Pahoittelen että kuvat ovat näinkin laadukkaita sillä jätin kamerani opistolle ja jouduin tyytymään webin laatuihin, mutta näillä on nyt pärjättävä..:)
 
Aivan ja tähän väliin sopivasti tai vähän vähemmän sopivasti; Be Yourself:illä on nyt 60 kirjautunutta lukijaa! Kiitos paljosti, pitää varmaan tehdä jokin video kiitokseksi. Olisikohan lukijoilla jotain ideoita videon aiheesta? Ehdotuksia saapi heittää!
 
 
 
 
Tänä aamuna kello soi kahdeksalta, olin äidillä kun hän oli mökillä ja hoidin heppojen ilta- ja aamuruokinnat, yöheinät ja tarhauksen la illasta su päivään. Könysin silmät ristissä tallin vintiltä pudottamaan heinää kun en ollut sitä tajunnut illalla tehdä.. Johanna nukkuu vielä, otin hänet seuraksi niin ei tarvitse yksin täällä puskassa nököttää, laulettiin illalla singstaria ja kahteltiin tv:tä..(:
Niin aamutallista siis! Kannoin heinäpaalit tarhalle ja laitoin ne valmiiksi Feelixin ja Leon tarhoihin. Sitten kipaisin Leon tarhaan, jonka jälkeen loimitin Feelixin sadeloimella ja vein ponisen pihalle. Sitten tulinkin sisälle, kävin suihkussa, keitn kahvit, vein roskat ja kirjoittelen nyt tässä näin..
 
Päätinkin sitten ottaa mahdollisimman hevosettoman viikonlopun, eihän se ihan 100%:sti onnistunut, mutta paremmin kuin odotin :D Sanoin itseni irti nimittäin karsinoiden siivoilusta ja ratsastamisesta. Olin niiiin väsynyt kuluneesta kouluviikosta ja Alman hoiteluista että pakko oli välillä vähän höllätä. Mutta kuulemani mukaan Alma on taas alkanut voimaan paremmin ja alkuviikon ontumiset johtuivatkin luultavasti siitä että tamma oli jumissa lepopäivien jälkeen.. Nyt siis taas normaalia liikuntaa ja viiihdoin pääsen ensi viikosta neitosen kanssa hyppäämään! Voin kuvitella miten innoissaan Almuska on kun pääsee pitkästä aikaa pomppimaan :D Saattaa olla että Paléa viedään taas kuin litran mittaa, haha ei haittaa, pääasia on että molemmilla on kivaa (; Hope so saan jonkun kaverin koutsaamaan ja kuvaamaan niin saatte todistusaineistoa!
 
Heipat täältä sitten!
-Palé

6 kommenttia:

 1. Tee sellanen "my day" video sit ku oot ypiksellä, ni pääsis kurkkaan teijän arkee hieman tarkemmin kun sunt tai teijän luokan blogissa. Vaihtoehtosesti ton idean vois pistää myös teijän luokan blogiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, vois salee toteuttaa tämän joku päivä (:

   Poista
 2. Ihana leivänpaahdin, mäkin haluun tollasen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Clas Ohlsoniltalöytyy alle 15e (;

   Poista
 3. "Johanna nukkuu vielä..." :D Ylläri!

  Niin videonaihe vois olla sellainen vaikka et kuvailisit sun päivän siellä Ypäjällä(koulu,alma,muut jutut)!Sellainen my day tyyppinen :)

  VastaaPoista