Kuka vastaa ?

tiistai 20. marraskuuta 2012

#79 Siivouspäivä!


Facebook päivityksestäni kopsattu:
Miks musta tuntuu siltä ettei täällä oo 2 viikkoon kukaan muu koskenu imuriin ko minä? Tänään imuroin oven eestä 3 krt ja taas se on p*skanen... lisäks imuroin toki muutkin yleiset tilat ja oman huoneen, tuuletin maton, siivosin roskat lojumasta pitkin lattioita ja pöytiä, pesin tiskialtaan ja pyyhin keittiön tasot ja pyyhkäsin mikronkin puhtaaks. Sama homma viime viikolla, eikä edes yhtäkään kiitosta tullut! Kaikenkaikkiaan tässä kesti noin tunti joten kuvitelkaapa mitä 15 hengen porukka sais aikaan jos jokanen tekis jotain! On se kumma ettei 17-vuotiaat ihmiset osaa ees omia jälkiään siivota...

Tänään siis siivoilin kämpän ja tehtiin siivouslista ilm.taululle kämpillä että joku muukin täällä siivoisi... Lähden kohta ratsastelemaan Almalla koulua johonkin halliin. Pitäisi tehdä vielä ammattimatikasta pari tehtävää huomiseksi.

Huomenna onkin sitten ratsastusta koulussa iltapäivällä ja sen jälkeen menen vielä hyppäämään Alman kanssa jos löydän jonkun koutsaamaan kämpiltä, varmaan Sara..:) Torstaina lähdenkin jo kotiin koulun jälkeen. Otan pari kaveria mukaan opistolta ja vietetään yhdessä pitkä vklp.

Ajattelin joku päivä tehdä jonkun "my day" videon kun on tullut toiveita.
Tässäpä oleellisimmat:)

-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti