Kuka vastaa ?

torstai 29. marraskuuta 2012

#82 Everyone has their own life, and this is mine

Soooo i did make some "my day" movie today! Okei no en postaa englanniksi kuitenkaan kun ei kielitaito riitä.. Mutta siis kuvailtiin viimeviikolla mulle "my day" tapaista postausta, josta tuli vähän koostemainen, mutta tein sen tänään valmiiksi ja se löytyy nyt sitten TÄÄLTÄ :)
Tsekatkaa ja nyt hei pliis taas välillä kommenttia ja asiaa jos on jotain sanottavaa!

Ajattelin, että voisin tehdä vielä tämän kuun aikana tehdä kysymyspostaustyyppisen postauksen ja aihe olisi sellainen kuin "mitä sinä tahdot tietää minusta?" Eli käytännössä siis haluaisin teiltä kysymyksiä jotka koskevat minua ja arkielämääni.

Tänään koulussa oli aamulla hevostaloutta. Aamuni alkoi sillä, kun kaveri tuli koputtamaan Saran ja minun huoneen ovea ja sanoi "HEI NAISET, kello on kahdeksan!!" (oikeasti oli viittä vaille..) Oho.., nukuttiin pommiin :D Ja oli meinaan eka kerta kun minä nukun pommiin tässä koulussa, että eiköhän se ollut ihan anteeksiannettava teko? No eihän me tunnilta myöhästytty kuin viisi minuuttia onneksi.
Opiskeltiin tunti siinä sitten teoriaa ja puoleksi tunniksi mentiin opiston alueella olevaan pieneen heppamuseoon. Sen tunnin jälkeen olikin sitten tentti tarhoista, laitumista ja talleista. Se meni ihan hyvin, oli aika pieni koealue ja muistin aika kivasti sen aiheet. Noh tentin jälkeen meillä oli iltapäivällä vain yksi lyhennetty tunti ammattimatikkaa ja sitten päästiinkin jo vähän aikaisemmin koulusta. Lagitin hetken kämpillä ja sitten menin tallille hoitamaan ja ratsastamaan Almalla. Kenttä oli niin jäässä, että menin sitten lähinnä vain käyntiä.. Pesin satulan, suitset ja panssarin Saran kanssa ja näytin Pinjalle tamman varusteet, kun hän liikuttaa Almaa viikonlopun minun ollessa kotona.
Nyt aloitan vielä lukemaan huomiseen verotus ja kirjanpito-tenttiin, huomenna on myös ajamisen ammattinäyttö.. sitten pääsenkin viikonlopun viettoon ja lähden kotiin Saran kanssa. Suunnitelmissa vähän joululahjaostoksia ja Alma tartteisi uuden toppaloimen.


Mutta tässä tämä ja jos nyt vielä viimehetken ideoita tulisi jostain joulukalenteritoiveesta niin pistäkää tulemaan ihmeessä..olen vähän huono keksimään tämmöisiä, mutta jos ei nyt mitään joulukalenteria tule, niin ajattelin aina jouluun asti pistää teille vähän yllätyspostauksia sitten tulemaan, ettei ihan tylsä joulunodotus tule (:

Morjestat toverit!
-Palé

4 kommenttia:

 1. Toi my day oli kiva! Sit ois kivoja saada videota ja kuvii kun meet almalla ja päivä tallilla ja kaikkia tämmösia postauksia en tiä pystytkö toteuttaan ton päivä tallilla mut se ois kiva ja mielenkintonen ja joku arvonta?/)

  VastaaPoista
 2. Ois kiva jos laittaisit noi videot sillain että näkee ne. Niinku. Kännykällä. Yms.. Kun ite ipadil yritän kattoo nii. Sanoo et videon omistaja ei ole laittanut videota tämmöiselle käyttäjälle tai niinku jotenki ja laita soittolistaksi ja katso koneelta nii tulee tommonen aina...:/:/:

  VastaaPoista
 3. Ihana video! Mikä ton hepan nimi oli millä hyppäsit ja minkä kokonen? Hyvä mieli tuli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautturi oli hän ja olisko arviolta joku 150 korkee, tommonen poni (:

   Poista