Kuka vastaa ?

lauantai 8. joulukuuta 2012

#85 Kuvapostausta

Okeeei, ensimmäisenä huokaus siitä, että näytöt on nyt suoritettu ja numeroitakin olen vähän jo saanut: Tekniikan näytössä avantilla ajamisesta tuli puhdas kolmonen ja traktorilla ajamisesta 2½ elikkä kokonaisnumeroksi 3-, hevosen esittämisestä kakkonen ja ajamisesta 2+ muistaakseni. Sain myös laiduntentistä kolmosen, eli ihan kivoja numeroita tullut! Loput numerot haen ensiviikolla toimistolta.
 
Tiistaina näyttöjen jälkeen oli illalla sitten koulun itsenäisyyspäivätanssiaiset, joiden alkuun minut oli pyydetty Pinjan kanssa lippuairueeksi. Tässä olisi vähän kuvia tanssiaisista :)
 
 
Ypäjä-sarjan kuvausryhmä tarkkaili meitä koko juhlan ajan.

Kaverikuva tyttöjen kanssa :)

Tässä vähän omasta asustuksestani.

Lippulaulua lauleskelemassa

Paparazzit näkyy takanakin vaanivan


Sitten eilen oli vähän surullisempi päivä, Feelix lähti vihdoin uuteen kotiin. Mutta se ei todellakaan tehnyt tästä helppoa, nimittäin tapeltiin ponia koppiin lähemmäs 6 tuntia. Käytössä oli mm. liinat, ruokaa, luuta, rauhoittavaa ja kaikki keinot käytiin läpi.. No mutta nyt on poni turvallisesti Riihimäellä ja sai todella hyvän kodin :) Kamala ikävä jäi kyllä ja kotimatka olikin melkeimpä pelkkää itkua sitten..
it's not "we" anymore, it's only "you" and it's "me" ♥

Viimeiset hankilaukat

<3

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory.
No happy ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life.
But not together.
 

Muistellaan hyviä aikoja ja unohdetaan alamäet. Opetit meitä kaikkia pysymään vahvana ja sait monet sydämet rakastamaan sua. Oli hienoa tajuta, että vaikka nähtiin harvoin niin silti pidin susta aina yhtä paljon ja kaipasin sua sillon kun ei nähty. Sun pienetkin eleet sai mut iloseks huononakin päivänä, sun seurassasi itkin monet itkut ja nauroin monet naurut. Lempeä katseesi sai kyyneleet silmiini, kun tiesin että meidän pitää jatkaa erikseen tätä matkaa. En pystynyt sitten edes hyvästejä sanomaan, mutta näin että olit tyytyväinen uudessa kodissasi ja sinua tullaan rakastamaan siellä. En usko koskaan unohtavani sinua. Olet rakas poni, aina<3

~Palé

4 kommenttia:

 1. Jäikö se toinen heppa sitten yksin teidän kotitallille jos otit sen almankin mukaan opistolle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sillä kaveri, mutta saattaa olla että talli laitetaan tyhjäksi joksikin aikaa.

   Poista
 2. miks annat alman ylläpitoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska menen 3:ksi kuukaudeks Belgiaan työssäoppimaan niin Almuska tarvihtee jonkun huolehtijan siksi aikaa.

   Poista