Kuka vastaa ?

maanantai 10. joulukuuta 2012

#86 Tervettä työntekoa

Avautumista..:D
Tänään oli meijän luokan vikan tallijakson eka päivä.
Aamutalliin heräilin yllättävän reippaana klo 05.30, vaikka muistan edellisyönä katsoneeni kelloa viimeistä kertaa neljän aikaan. Ei oikein tuo uni tullut.Teen maanantaista perjantaihin tallia kolmostallin kolmoskäytävällä Pinjan, Saran ja Paulan kanssa, viikonlopun olen sitten neloskäytävällä Radhan kanssa.
Aamulla olin yllättävän tehokas tallissa, mutta siihen se hyvä päivä sitten jäikin.. Ekalla tauolla joka oli aamu- ja päivätallin välissä huomasin että minulla oli kuumetta.. Olo oli sanoinkuvaamattoman kamala, tärisin koko tauon ja kävellessä meinasi taju lähteä, en tiedä mistä hyvästä tämmöinen, eipä sitten oikein aamupalakaan maistunut joten kupponen kahvia naamaan ja that's it! Yritin koko tauon ajan nukkua, mutta en saanut yhtään nukuttua, katsottiin vaan jotain ällöä kauhuleffaa jonka ansiosta vielä huonompi olo, EI näin :D Harkitsin meneväni hakemaan terkalta loppupäiväksi saikkua, mutta päätin kuitenkin olla reipas ja menin sitten päivätalliinkin. Kyllä sitä vähän otti voimille mutta jaksoin kaiken tehdä mitä pitikin.
Ja jotta päivä ei menisi vahingossakaan liian helpoksi, rakas polveni oli aamusta asti taas kipeänä..Joku niitä vaivaa kun ne aina tällain kylmällä säällä menee ihan mahdottomiksi, mutta siinäpä linkutin sitten tämän päivän.
Illalla en mennyt edes Almalle kun oli voimat niin pois, jaksoin juuri ja juuri laahautua kaupasta hakemaan ruokaa mutta siihen se reippailu sitten jäi.
Nukkuminen ei nyt ole jostain syystä pariin yöhön oikein sujunut, laskeskelin nukkuneeni tässä kahden vuorokauden aikana yhteensä 7 tuntia.. Hehheh, ihmekös jos tulee kipeäksi kun ei nuku. Pitää etsiä nukkumattia jostain vielä.
Ja nukkumista helpottaakseni olen alkanut juomaan kahvia paljon enemmän kuin yleensä kaikenlisäksi :D Muttakun se on niin hyvää!!No tulipahan taas "asiatekstiä" paljon...hehheh, no pitää nyt katsoa mitenkä hyvässä kunnossa huomen aamuna heräillään. Olisi kiva tulla kuntoon että pääsisi salille ja käymään kävelyllä kun on taas lämpimämmät säät.

Mutta juu, heippa kaikki :)
-Palé

6 kommenttia:

 1. Harmi kuumeesta. Itsekin olen suunnitellut opistolle lähteväni mutta nuo herätykset kuulostavat ihan kaameilta. Jaksele ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, no minähän jakselen! Muutenhan teen tosi mielelläni tallia eikä aamuherätyksetkään oel ylitsepääsemättömän vaiketa. Nyt vaan ei mene ihan putkeen :D

   Poista
 2. Tiesitkös että yleensä kahvi karkottaa unen:) siks sitä sanotaanki unenkarkottajaksi. Koska kahvissa on kofeinia niinku limsassakin:D
  kiva postaus oli=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo kiitos, enpä olisi arvannut että kofeiini piristää :D Olen kyllä sitä kahvia ennenkin juonut enkä yleensä klo 13 jälkeen mutta ehkä tämä johtuu jostain muusta..: D Mutta kiitoksia kaikin puolin!

   Poista
 3. Postaileeko kukaan enään blogiin nimeltä Unikon elämää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mutta valitettavasti meidän postausporukka on aika paljon panostaneet nyt omiin blogeihinsa ja tässä on tätä kouluhommaakin ollut niin paljon että Unikon blogi on vähän joutunut sivuun.. Mutta ehkä nostamme blogin taas luettavien listoille pian, jos hyvin käy. Pahoitteluni lukijoille :(

   Poista