Kuka vastaa ?

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

#87 when life is going like downhill..

Haha, juu no otsikko on aika kuvaava kyllä. Nyt päätin sitten ottaa vähän sairaslomaa ja parannella itseäni rauhassa. Ehdin tekemään tänään vain aamutallin, kun menin sieltä sitten suoraan 5-talliin hakemaan Alman klinikalle. Tutkitutettiin sen koivet ja otettiin rtg:t, sitten tiputeltiin poniin lääkettä ja seisoin kokonaisuudessaan 5 tuntia klinikalla murusen seurana. Nyt on sitten heppanen sairaslomalla pari kuukautta kun havaittiin vähän erinäisiä löydöksiä luista ja nivelistä :/
Skippasin päivätallin siinä samalla ja suuntasin sitten vietyäni Alman talliin niin luokalle pitämään to-jaksoesitelmää luokalle ja opettajalle. Esittelimme siis n 10 minuutissa edellisen to-paikkamme ja vähän päiväjärjestystä ym. Se meni yllättävän hyvin kun huomioidaan olotilani kaikinpuolin : D
No mutta nyt siis ollaan molemmat saikulla ja katsotaan mitä tästä tulee. Otan Alman kotiin sitten vajaa 2 viikon päästä kun lähden kotiin joululomalle 2 viikoksi. Saapi siellä kävellä ja rentoutua rauhassa heppanenkin. Jatkosta hepan kanssa en sitten tiedäkään, voi olla että meidän kisatulevaisuus jää sitten vain haaveeksi.. Mutta koitan nyt ajatella positiiviselta kannalta ja muistan että tärkeintä on että hepalla on hyvä olla. Saan varmasti viellä joskus itselleni sopivan kisakaverin ja onhan tässä remppalinja vielä edessä, jolloin pääsen varmasti remppahevosilla kisailemaan.
Mussukka tiputuksessa..Oli aivan aineissa rauhoittavista ja lääkkeistä :/


Ja vielä lisäämään tätä "kurjuutta", sain kuulla että Feelixin kaupat puretaan kun se ei olekaan ihan mieleinen uusille omistajille. Poni on ollut vain vähän stressissä uudesta paikasta ja hänet tuntien se tarvitsisi vain vähän aikaa totutteluun. Uusi paikka, uudet ihmiset ja uusia hevosia.. Mutta eih.. Poni tulee meille ennen joulua takaisin ja luultavasti sitten pidetään se meidän kotitallissa ja annetaan hänen vanhalle ratsastajalleen ylläpitoon niinkuin oli ennen myyntiäkin tarkoitus. Saapahan poni pysyä itselleen sopivassa paikassa. Eli meidänkin talli siis täyttyy uudelleen vanhoista heppaystävistä ja menee kaikki asiat lähes ennalleen.
Huhhuh mitä kaikkea ehtii päivässä tapahtua! Jospa se kohta alkaisi menemään asiat putkeen vihdoin! Tälläisissä tilanteissa on vain pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja pysyä vahvana, pitää homma kasassa vaikka onkin vaikeaa. Onneksi on hyviä kavereita jotka auttaa tsemppaamaan ja voipahan sanoa kokemuksen kasvattaneen sitten kun tästä on päästy. Vielä loppuun siis ylistystä tovereille, joita ilman en olisi mitään :)
Ruudolf ft. Karrikoira - Leijonakuningas

Ei muuta tällä kertaa!
-Palé

6 kommenttia:

 1. Eikö tuo alma kannattaisi palauttaa kun ethän sillä kai ole edes paljoa,mitään tekemäänkään. Omasta mielestä turha ostaa valmiiksi rikkinäistä hevosta. Vaikka kauhealta kuulostaa kun siihen on jo kiintynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no Almaa varten on jo ihan uudet suunnitelmat. Palautushan ei ole sinänsä mahdollista kun ei tajuttu ottaa niitä rtg:itä jo ostovaiheessa ja ostotarkastuksessakin vain taivutettiin ja jalkoja kovin kehuttiin. Ei välttämättä ollut edes edellisellä käyttäjällä tiedossa tämä ongelma. Mutta tulee helposti ilmi sitten kun pohjat ja ratsastaja ym. vaihtuu, näin sanoi ell:kin.: ) Onhan tämä turhauttavaa.

   Poista
  2. Vähän olen kyllä juttua kuullut, että omistaja olisi tietoinen ollut...

   Poista
  3. Ouuch.. No se on taas vähän sitä että mihin uskoo. Tieto lisää tuskaa, mutta tässä heppamaailmassa ei koskaan tiedä : D

   Poista
 2. Seeehän on silleen että asioilla on tapana järjestyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niillä, vaikka välillä ottaakin aikaa :D

   Poista