Kuka vastaa ?

perjantai 21. joulukuuta 2012

#91 Pahempaa kuin maailmanloppu

Nyt on sitten joululoma lähtenyt käyntiin. Keskiviikkona pidettiin pikkujouluja luokan kanssa kämpillä nyyttärimeiningillä ja laulettiin singstaria, leikittiin pihalla luokan legendaarisia leikkejä kuten ponileikki, pullonpyöritystäkin mentiin keittiön lattialla, viimekerrasta onkin aikaa. Ryhmänohjaajakin tuli meille kylään ja sai joululahjan meiltä, punaisen KL:n fleecehupparin, tykkäsi kovasti. :)

Eilen oli viimeinen tentti aamulla ja sitten oli joulukahvit jonka jälkeen porukka alkoi lähtemään kotiin. Itse jäin vielä yhdeksi yöksi kämpille Sussun, Pinjan ja Radhan kanssa. Tässä kiskon vikaa kahvikupillista ennen lähtöä uudesta kupposesta jonka sain joululahjaksi ja muut alkaa tehdä lähtöä, itse lähden kotiin vasta illemmalla.

Kiitos Sussu Joonas Virtanen<3

Taidan tehdä kämpälle suursiivouksen kun on aika törkyiseen kuntoon jäänyt juhlien jäljiltä : D Saanpahan muuta ajateltavaa.. Vaikea varmaan kenenkään muun tajuta miten koville oikeasti ottaa jättää kaikki nämä ihanat ihmiset 4 kuukaudeksi kun pitää lomailla ja mennä to-jaksolle. Tuntuu vähän siltä että olisi voinut Suomeenkin jäädä harjoitteluun niin voisi vklp käydä täällä katsomassa muita suuntautuneita kavereita jotka jatkavat loman jälkeen täällä normaalisti opintoja. Mutta ilman Saraa en olisi kyllä lähtenyt Suomea kauemmaksi, onneksi en joudu siis ihan kaikista ihmisistä luopumaan<3

Me ei ollakaan sitten tapaamisemme jälkeen oltu erossa toisistamme näin pitkää aikaa. Pari edellistä iltaa ollut hieman masentavia ja itkunsekaisia kun on vihdoin alkanut tajuamaan näitten ihmisten tärkeyden ja merkityksen elämässä. Kun katsotaan täällä toistemme naamoja joka aamusta joka iltaan ja jaettu kaikki ilot ja surut keskenään, aina on ollut joku joka pitää kädestä kiinni kun on ollut vaikeeta ja aina on joku istunut viereen kun on ollut yksinäistä. Jo nämä pari pientä lomaviikkoa tuntuu ikuisuudelta ilman tovereita, pitää sanoa että ovat kyllä tärkeimpiä asioita elämässäni enkä todellakaan pärjäisi ilman


Pikkujoulueväät

Teinit<3


Kattovat meijän luokkavideoo ryhmänohjaajan kanssa

Nyt ei sitten ole enää HHpk11B:tä, ei yhteisiä tunteja, eikä 4 kuukauteen edes kaverin kättä josta pitää kiinni..Paitsi Sara<3 Kamalaa kun on tottunut että on koko ajan ihmisiä ympärillä ja nyt sitten ei. Kämppä on kylmä, hiljainen, tyhjä, ei ketään. Kiitos kaikille ihanille ihmisille tästä vuodesta, ootte tehneet tästä niin ikimuistosen ja ootte saaneet mut tietämään mitä oikeesti tarkottaa ystävyys, välittäminen ja avoimuus. En olis mitään ilman teitä, ootte mulle kuin toinen perhe ja ajattelen ihan varmana teitä kaikkia joka ikinen päivä Belgiassa. Joistain on tullut jonkin verran läheisempiä mulle kuin toisista ja voin sanoo että ei voi tarpeeks kiittää siitä miten paljon oon saanut teiltä lämpöö ja turvallisuuden tunnetta hyvinä ja huonoina aikoina. Sitä tulee ehkä liian harvoin sanottua, mutta nyt viimepäivinä on tullut harvinaisen selväksi miten rakkaita ihmisistä toisilleen tulee näinkin lyhyessä ajassa. Ei tässä tarvii hakee hyväksyntää, ei tarvii esittää ketään muuta kuin on eikä tarvii murehtia että jää yksin, koska aina on joku ihminen joka tulee hakeen sut huoneestas jos oot yksin murjottamassa, kun muut pitää hauskaa. Voin vaan odottaa ja kuvitella sitä ihanaa hetkee kun nähdään taas!

Tehtiin viimeisellä tunnilla sellaset kirjelappuset, joihin jokaisen piti kirjottaa jokaisesta ihmisestä jotain hyvää ja saatiin ne sitten joulukahvilla eilen.Sisälsi vähän sisäpiirijuttuja, joten älkää ihmetelkö kummallisuuksia : D Tässä listaus siitä mitä musta oltiin kirjoiteltu:
-Maailman söpöin pikkupauliina (isolla egolla)(joonaksen kulta)
-Kuusenkasaajaneropatti
-ihana ja söpö
-Sopivan kokoinen!
-Pieni mutta pippurinen! :D
-Blondi! Oot ihana<3:)
-Singstar!
-paras veli-serkku!!<3 Oot aina samalla aaltopituudella mun kanssa ja ollaan koettu kaikenlaista yhdessä!!(:
-Meidän pikku-Pauliina<3
-Hauska poniratsastaja
-vaimoke<3
-Kiltti kaikille, hyvä hevosenhoitaja/omistaja :)
-Herttainen ja hyvä tyyppi!
-Pieni pippurinen pikkumyy Puli<3
-Rohkeus
-Mukava, ystävällinen, tulee toimeen toisten kanssa

Tämmöstä, tulihan siinä kaikille vähän herkät fiilikset kun näitä luettiin ja nauruakin saatiin viimeisenä päivänä aikaiseksi : D säästän tämän ja pistän seinälle Belgiassa ^^

Toiveena on tullut (luokkakavereilta) että teen meidän luokasta uuden päivitetyn luokkavideon ja ryhmänohjaajakin toivoi että lähettäisin sen hänelle jotenka aloin tekemään sitä tässä tylsyydessä ja yksinäisyydessäni. Sen löydätte TÄSTÄ LINKISTÄ. Olkaapa hyvät:)
 
 
 Voisin venyttää tätä kotiinlähtöä vaikka viikon jos täällä kämpillä olisi edes yksi ihminen jonka kanssa voisi aikaa tappaa, tuntuu niin oudolta pakata taas tavarat ja jättää kämppä tyhjäksi. Huooooh voi herranjumala kun tuli sitten syvälliset kirjoittelut, mutta ehkä välillä voi näinkin?

Kiitos ja kuittaus!
-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti