Kuka vastaa ?

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

#92 Kuulumisia lomalta

Heippa taasen! Pieni tauko ollut kirjoittelussa, mutta jos nyt vähän kuulumisia..:)

Kahden viikon joululoma on alkanut ihan kivasti. Olen nähnyt paria kaveria ja lahnannut kotona. Eilen siivosin huoneen perusteellisesti ja taas näyttää niinkuin siivottavaa olisi : D

Almalle kuuluu Ypäjällä hyvää kuulemma : ) Feelixin kanssa en ole ollut tekemisissä, mutta ylläpitäjän ja äidin mukaan silläkin on kaikki kunnossa ja onhan sitä toki käyty katsomassa välillä. Aika hevosetonta lomaa kuitenkin vietän nyt mieluummin.

Belgian matka odottaa loman jälkeen ja pitäisi alkaa vähän miettimään mitä kaikkea sinne pitäisi ottaa.. Ainakin työvaatteet, ratsastuskamppeet ja jotain normaalivaatteita.. Brysselissä olisi kiva käydä muutenkin kuin lentokentällä! Toivoisin harjoittelujaksolta paljon uutta oppia ja kokemuksia, mutta parasta olisi saada kohennettua englanninkielitaitoa ja vähän kansainvälistyä. Nyt tuntuu lähtö vielä aika kaukaiselta ja olen siihen ihan tyytyväinen, tulee kuitenkin ikävöityä kavereita niin paljon ja stressattua tuleeko kaikki tarvittavat asiat mukaan. Passi, saappaat ja hammasharja varmaan riittää... Jos lukijoita kiinnostaa, niin TÄSSÄ linkki, josta pääsette kurkkaamaan harjoittelupaikkani nettisivuja.

Vähän on tylsyyttä ollut, kaksi viikkoa oikeastaan tekemättä mitään ei ihan kuulosta minun jutulta kun olen tottunut koko ajan tekemään ja menemään. Mutta tässä vähän tylsyyteni tuotosta:

Tein Facebookkiin uuden kansikuvan aikajanalleni.. Luovaa, eikö : D
Jouluaatto oli minulle aikalailla tavallinen maanantai. En kovinkaan harrasta joulun juhlimista, toki perheen mieliksi mussutan aamupuurot ja jaetaan lahjat, käytiin myös mummolassa Jämsässä, mutta enempään joulun viettoon en varmana ryhdy : D Sain toki lahjoja ja tuli niitä annettuakin tietysti. Hauskin lahja oli varmasti tämä Onepiecen vaaleanpunainen haalari, jolle naureskelin ratketakseni kun sen näin paketista ilmestyvän. SIIS OIKEASTI! Vaaleanpunainen haalari : D Haha, onhan se tosi söpö ja mukava, mutta ei kovin vakavasti otettava asukokonaisuus. Kaikenlisäksi sain myös pinkit reinot.... Parhaimmasta päästä oli kuitenkin uusin Singstar PS3:lle joka saatiin siskon kanssa.

Mutta nyt tästä "aamu"kahville että jatkakaa tekin elämäänne tästä.....:D

Heipat!
-Palé

Ainiin ja hyvää joulua tietenkin näin vähän jälkikäteen kuitenkin! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti