Kuka vastaa ?

tiistai 8. tammikuuta 2013

#100 Ekat kuulumiset Belgian puolelta

Hi!
Ollaan nyt siis Saran kanssa tänään tokaa työpäivää tekemässä täällä Belgiassa. Saavuttiin paikanpäälle sunnuntaina paikallista aikaa joskus klo17 aikoihin ja aikaeroa on tunti taakse päin.

Työt ovat lähteneet ihan hyvin sujumaan, tietenkin vielä on vähän hakemista kun on uusi paikka ja täällä tehdään työt aika eri tavalla kuin niillä talleilla millä olen aikaisemmin ollut töissä (siitä lisää myöhemmissä postauksissa). Myös ammattisanastoa pitää hieman treenata, mutta ehkä se terävöityy tässä ajan mittaan, englannilla ollaan kuitenkin pärjätty hyvin eli ei tarvitse alkaa paikallisia kieliä ranskaa ja hollantia puhumaan, saatikka saksaa. Käytiin eilen Camillan kyydillä (joka on siis paikan omistaja) kaupassa. Kauppareissu oli vähän erilainen, ajettiin autolla n. 20min ja matkalla kuljettiin Hollannin rajan yli, eli kävimme ruokakaupassa siis Hollannissa :D Kauppa oli aika iso ja ruuat oli ihan erilaisia kuin Suomessa, paljon vaaleaa maissileipää ja salaatit ja valmisruuat oli pusseissa valtavin määrin isoissa lasikaapeissa. Karkkiosastokin oli kuin suoraan Ruotsin laivalta!

Joo mutta siis, eilisen työpäivän jälkeen joka oli klo 7.00-16.30. käytiin Saran kanssa kävelyllä, tehtiin joku reilun tunnin kävelylenkki kylillä ja ilta pimeni vasta siinä kuuden aikoihin. Lämmintä on ollut joku 8-10 astetta, tänään ilmaa viilensi vähän kylmä tuuli mutta kyllä töissä pelkällä hupparilla pärjää hyvin.

Kuvia en saa millään tänne ladattua, kun painan tuosta linkistä josta pitäisi pystyä kuvia lataamaan niin tulee normaalisti se lataussivu auki, mutta "selaa" linkkiä ei tule, josta saisi siis valita koneelta niitä kuvia, joten en pysty laittamaan teille tänne kuvia nyt lainkaan.. Ongelma on kestänyt jo jonkun viikon verran enkä tiedä koska asia korjaantuu..Kaverit näkee Facebookista joitain kuvia ja jos tämä ei tästä pikkuhiljaa ala toimimaan, niin teen erillisen kuvasivun jonka linkkaan tänne, voi olla että vika on tässä koneessakin kun on vähän reistaillut viimeaikoina.
 Mutta matkasta minulla olisi kyllä tarjota teille videoa!
Sen löydät tästä linkistä :) Materiaali mitä parhainta kun oltiin hieman väsyneitä ja osasin melkein lausua kaikki kaupunkien nimet ja hiuksetkin oli tosi nätisti...hehheh :D

Juu mutta näkemisiin!
-Palé

4 kommenttia:

 1. Mull sama ongelma, ei tuu sitä selaa linkkiä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kattelin kans ht.netistä että muillakin on ollut nyt ongelmia sen kanssa.. hohhoh, ei auta kun odotella.

   Poista
 2. Uu! Niin siistii! Itekki haluaisin tommosen mahollisuuden. Pitäkää hauskaa ja kiitos viedosta! :) ps.hyvää tätä vuotta, ja viekää hepoille terveiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohho, kiitoksia kovasti! Onhan tämä aikamoinen tilaisuus joo, arvostan :) Kiitos samoin myös.

   Poista