Kuka vastaa ?

lauantai 12. tammikuuta 2013

#102 Teknisiä ongelmia

Morjes!
Joo nyt on sellainen tilanne tämän Bloggerin kanssa, että se ei anna ladata näitä kuvia postauksiin millään. Kun klikkaan tuosta mistä pitäisi päästä lataamaan kuvia niin se avaa kyllä sen kuvan lataussivun, mutta ei näytä sitä linkkiä josta pitäisi päästä valitsemaan kuvia koneen tiedostoista..

Toinen asia on tuossa edellisessä (#101 haasteella heitetty) postauksessa, kun se teksti ei näy näköjään kokonaan, vaan tekstin päällä on valkoinen viiva. Olen yrittänyt asiaa korjata, mutta eipä ole tulosta tullut..

Onko jollain muulla ollut Bloggerin kanssa samoja ongelmia? Jos on niin ottaisin mielelläni apua vastaan ja muutenkin saa jakaa kokemuksiaan sivuston ongelmista. Eli tämä ei siis johdu siitä, että muutin ulkomaille, sillä ongelmat alkoivat jo Suomen puolella.

Eka työviikko on nyt ohi, huomenna eka vapaapäivä! Siispä latailen teille vähän videota tallialueesta ja käyn tekemässä/aloitan tekemään kuvasivuja joilta pääsen linkittelemään kuvia tänne sillä materiaalia on paljon mm: Feelixillä ratsastelusta ja Belgiasta!!

Kiitos kärsivällisyydestänne lukijat!
-Palé

12 kommenttia:

 1. Mulla on ollu toi kuva juttu, käytän Exploreria ja siinä ei toiminu mutta menin Chromen kautta ja sieltä nyt aina postaan :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin tekee tota samaa kun lataan kuvia...se sivu pompsahtaa ihan alimmaiseksi, että se pitää sitten etsiä muiden sivujen joukosta. :)

  VastaaPoista
 3. onhan sinulla varmasti lupa julkasta sieltä materiaalia julkisesti?

  VastaaPoista
 4. Meil oli koulussa sama ongelma kuvien latauksen kanssa. Mutt keksittiin sitten laittaa kuvat HTML:n kautta normin sijaan ja kiltisti ne sitten tulla tupsahti! :D

  VastaaPoista
 5. Sulla on kiva blogi :) Kyselisin vähän tosta ypäjästä koska itselläni olisi suunnitelmissa hakea sinne.
  -Jos ottaa hevosen mukaan miten pääsee ratsastamaan, saako esimerkiksi maneesia käyttää koulupäivinä ja viikonloppuisin?
  -Voiko hevosen tarhata kaverin kanssa ?
  -Kuuluuko tallipaikkaan rehuja kuivikkeita tmv. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koulun jälkeen ehtii aika hyvin ratsastelemaan ja maneeseja ja muita ratsastustiloja voi käyttää arkisin ja viikonloppuisin, riippuen miten niitä on varattu tunteihin, valmennuksiin ja kisoihin mutta aina löytyy jostain paikka jossa ratsastaa. Voi tarhata kaverin kanssa ja rehut ja kuivikkeet kuuluvat tallivuokraan opiston talleissa (5-talli).

   Poista
 6. Hei!
  Aikani kuluksi selasin blogiasi ja huomasin ettei kukaan ole vastannut tuohon haastepostaukseen liittyvään onelmaan.
  En tiedä miten valkoiset viivat saa pois, tai mistä ne ovat tulleet, mutta ihan hyvin tekstit ovat kuitenkin luettavissa kun "maalaa" hiirellä nuo valkoiset viivat niin tekstikin tulee näkyviin.
  Eli ilmeisesti sinulla on jostain syystä fontin tausta ja fontti nyt valkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Anonyymi. Vaihdoin taustaväriä ja nyt näkyy paremmin. Ei siitä mikään kaunis tullut mutta helpompi lukea :) Pitää vielä harjoitella tätä postailua :D

   Poista
 7. Hyvä jos oli apua :)
  Kaikkea hyvää sinulle jatkossakin.

  VastaaPoista