Kuka vastaa ?

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

#105 Kysymyspostaus

Kysymyksiä tuli parissa päivässä sen verran kivasti, että tässäpä olisi nyt sitten vastauksia (:

Miks haluat olla blondi?
-Se on helppo väri ja on myös luonnollinen värini. Olen kyllä miettinyt vaihtavani jossain vaiheessa väriä piristykseksi.

Ketkä on sun kolme parhainta kaveria?
-Parhaimpia kavereita on tosi hankala nimetä kun niitä asuu sekä kotikaupungissa, että ypäjällä ja vähän muuallakin ja kaikkien kanssa tulee oltua niin erilaisisa tekemisissä ja toisten kanssa enemmän ja toisten vähemmän.. Parhaimpia ystäviä sen sijaan olisi hieman helpompi nimetä jonkin verran (:

Onko sun mielestä kivaa olla pienikokoinen?
-Toisinaan se on erittäin, ERITTÄIN raivostuttavaa, mutta joskus se on ihan jees. On tässä siis plussansa ja miinuksensa, joskus joutuu pyytämään 4 vuotta nuorempaa pikkusiskoa antamaan ylähyllyltä kaupassa kahvipaketin ja syöhän se itsetuntoa, mutta saan ainakin ratsastaa poneilla toisin kuin monet muut ikäiseni :'D

Keräiletkö mitään?
-En oikeastaan.. Jossain vaiheessa tuli osteltua paljon KL:n tuotteita, mutta onneksi olen päässyt siitä nyt eroon ja päättänyt muutenkin vähentää "merkkivaatteiden" ostelua, todellisuudessa KL:ssäkin oikeastaan vain se logo maksaa, vaatteiden laatu on ihan samaa tasoa, kuin muidenkin vaatteiden.

Haluisitko asua jossain muussa maassa kuin Suomessa, jos haluat niin missä ja kerro miksi!
-Olisi ehkä. Voisi olla mukavampaa asua jossain, missä ei ole niin kylmä, talven voisin oikeastaan skipata kokonaan. En osaa kyllä sanoa yhtään missä olisi sitten "parempi" olla, tällä hetkellä pysyisin kuitenkin Suomessa.

Voisitko tehdä kysymyspostauksen vastaukset videolle?
-Valitan. Tämä tulee nyt tekstinä :D

Mikä on sun lempivaatekauppa?
-Yhtä lempparia ei ole, mutta Cubukselta ainakin löytyy paljon mieleisiä vaatteita.

Mikä on sun lempiväri?
-Musta, pinkki pienissä määrin, beige, tummansininen..Keltainen jossain tapauksissa on ihan söpö :D

Mikä on sun lempi vaatemerkki?
-Mulla ei oikeastaan ole edes semmoista. Ostan vaatteet ihan sen mukaan, että näyttävät mieleisiltä, ovat hinta-laatusuhteeltaan kunnollisia ja että ovat mukavia päällä :)

Mikä on sun lempijuoma?
-Kahvi on ehdoton ykkönen, Pepsi Maxia ei pidä unohtaa ja tykkään myös appelsiinituoremehusta sekä kivennäisvesistä. :D

Annatko helposti anteeksi?
-Kyllä. Tosin riippuu tilanteesta.

Onko tutuille helpompi antaa anteeksi kuin tuntemattomille?
-Sekin riippuu tilanteesta, mutta tietty on helpompi antaa anteeksi sellaisille ihmisille joiden taustoista tietää jotakin.

Miksi aloitit blogin pitämisen?
-Tykkään kirjoittamisesta ja olen saanut kommenttia monesti että kirjoitan mukavasti luettavaa ja sujuvaa tekstiä. Oli kiva kokeilla mitä mieltä ihmiset olisi mun höpötyksistä ja katsoa kuinka ihmiset saa kiinnostumaan tämmöisestä normaalista nuoren ihmisen elämästä :D Tykkään myös rikkoa rajoja ja kokeilla uutta!

Oletko onnellinen?
-Onnellisuus on aika vaikeasti määriteltävä ja laaja käsite..En voi sanoa, että olisin koko ajan onnellinen, mutta onnellisia hetkiä on.

Jos saisit muuttaa jotain elämässäsi, mitä muuttaisit?
-Monia ohikiitäviä asioita on, jotka olisi voinut menneisyydessä skipata ja jotka vaivaavat pidemmällekin elämään, mutta ehkäpä vaikeat ajat sitten kiittävät jossain vaiheessa ja vahvistavat henkisesti (:

Millaisena näet elämäsi viiden vuoden päästä?
-Elän aika pitkälle hetkessä, enkä paljoa mieti tulevaisuutta kovin pitkälle. Luultavasti opiskelen jotakin, tai sitten olen jossain töissä :D

Minkälainen oppilas olit yläasteella?
-Rehellisesti en ole koskaan ollut kovin kiinnostunut teoria-aineista enkä ole mikään haka koulussa ollutkaan. Välillä aina jaksoin yrittää ja välillä ei kiinnostanut pätkääkään, mutta kaikki aineet mentiin ihan hyvin läpi. Jos nyt kävisin yläasteen uudestaan kun olen saanut enemmän elämänkokemusta, tsemppaisin enemmän ja keskittyisin opiskeluun paremmin. Ehkä olin sellainen vähän eloisampi nuori välillä ja oli vaikea olla hiljaa pulpetissa kaverin vieressä ja välillä sitten istuttiin hiljaa ja luettiin kirjaa kun käskettiin ja viittailtiin ahkeraan. Mikään hankala oppilas en kuitenkaan ole koskaan ollut :D

Mikä on kengän kokosi?
-35-36

Nukutko unilelun/lelujen kanssa?
-Mielelläni välillä pidän jotain pehmolelua sängyssä jolla on tunnearvoa ^^ Varsinkin kun olen paljon maailmalla niin pehmolelut ovat hyviä kavereita kun ystäviä on ikävä :)

Milloin olet viimeksi suuttunut?
-Jaa'a..Hermostun varmasti monta kertaa päivässä jollekin pikkuasioille, mutta varsinaisesti "suuttunut" en taida kyllä olla muille kuin itselleni ainakaan pariin viikkoon.

Keitä sinun hyvät ystävät on? Luettele viisi.
-Hyviä ystäviä ja kavereita on aika tosi paljon.. Voin listata muutamia, mutta ei ole mitään tiettyä järjestystä tai määritelmää läheisimmille ystäville, nekin vähän muuttuvan sen mukaan kenen kanssa pystyn olemaan tekemisissä milloinkin. Sara, Johanna, Pinja, Radha, Sussu ja Tiia on ainakin viimeaikoina olleet tavalla tai toisella läheisiä. Nyt tuli kuusi, mutta ei näistä voi ketään listalta karsia :D Monta jäi puuttumaan!

Mille linjalle siis haet ypäjällä?
-Linjat on jo valittu ja olen tällä hetkellä siis ratsuhevosen peruskouluttamis-linjalla, eli rempalla/hhrk11 (:

Kuinka pitkä olet?
-Arviolta alle 160cm, ehkä 158cm ?

Oletko ajatellut muuttavasi pois Pirkkalasta jossain vaiheessa?
-Olen. Tällä hetkellä kiinnostaisi vuokrata Tampereelta joku pieni kiva kämppä, jonkun mukavan kämppiksen kanssa : )

Mitkä ovat 5 lempi hevos-/ponirotua?
-Jaaha, nyt heitettiin sitten hankalalla kysymyksellä! Ponithan on aina ykkösiä joka tapauksessa, puoliveriset ratsut sitten kärjessä myös.. Welshit on kyllä kivan näkösiä ja usein ihan hienojakin.. Shettikset on söpöjä, ratsuponitkin ovat mieleen..hmmm en osaa sanoa enemmän :'D

Oletko koskaan seurustellut?
-Olen.

Mistä tykkäät todella paljon?
-Mukavasta ajanvietosta ystävien kanssa, kuuluu ehdottomasti kärkeen mutta onhan niitä muitakin tietysti..Kesä<3

Mitä teet vapaa-ajallasi?
-Hoidan heppoja, ratsastan, olen kavereiden kanssa, lenkkeilen, käyn salilla, olen koneella, laiskottelen..Laidasta laitaan jaksamisen mukaan : )

Oletko koskaan yksinäinen?
-Eiköhän meistä jokainen joskus ole. Eli siis kyllä, en tykkää olla paljoakaan yksin ja Pirkkalassa minulla ei ole kovinkaan paljoa kavereita joiden kanssa viettää aikaa joten siellä on aika usein yksinäistä. Toisaalta joskus on ihan kiva olla yksinkin kun opistollakin ollaan koko ajan muiden ihmisten kanssa.

Mistä pidät elämässäsi/mitä haluaisit muuttaa?
-Kumpaankin osioon olisi niin paljon asioita, joita en kaikkea jaa netissä, joten valitettavasti en tähän pysty vastaamaan oikeastaan mitään..Sori, olen tylsä :D

Onko sinulla ollut ihana lapsuus?
-Ylä- ja alamäkiä on ollut hurjasti, että pelkkää "ihanuutta" ei ole kyllä ollut mutta päällisin puolin ihan juu..

Onko sinulla paljon kavereita? 
-On paljon, ystäviä myös.

Haluaisitko monta kaveria vai pari hyvää ystävää?
-Hyvät ystävät ovat jonkin verran tärkeämpi juttu. Ehkä siksi että ne tietävät minusta enemmän ja osaavat ottaa minut paremmin yksilönä tavallaan ja tukea sekä tsempata. Itselleni on ainakin tärkeää olla ystävien ja kavereiden tukena aina kun sitä tarvitaan, joten odotan sitä myös muilta minua kohtaan (:

Oletko onnellinen tällä hetkellä?
-Tämä kysymys tulikin kahteen kertaan, jotenka katsokaapa ylempää (:

Juotko/poltatko?
-En kumpaakaan mitenkään säännöllisesti tai pakottavan tarpeen alaisena :D Tupakkaa olen maistanut pariin otteeseen, ei ole minun juttuni. Juonutkin olen muutamia kertoja, mutta eipä ole tavaksi tullut.

Ootko semmonen bilettäjä tyyppi?
-En oikeastaan. Hyvien kavereitten kanssa on kiva välillä juhlia, mutta isot ihmisjoukot yleensä lähinnä ahdistavat, poikkeuksiakin toki on ja riippuu aina porukasta. Aika usein kuitenkin jätän "bileet" väliin, vaikka saisinkin kutsun.

Ootko hyvä koulussa?
-Kirjalliset aineet ja teoriajutut eivät koskaan ole olleet vahvuuteni, eli en. Olen enemmän käytännön ihminen mutta osaan soveltaa teoriatunneilla opitut asiat käytännössä tarpeen vaatiessa.

Huonoin ja parhain arvosana yläasteen ja nyt ypäjän todistuksessa?
-Yläasteella taisi joku matikka olla ehkä 5 ainakin jossain vaiheessa ja musiikki tai köksä, ehkä eläinten ja kasvien hoito tms oli 9, mutta keskiarvo hiipi siinä 7 ja 8 välillä aina. Ypäjällä emme saa aineista mitään todistuksia, vaan asennoitumistodistukset ensimmäisenä vuonna ja sitten loput numerot tenteistä ja näytöistä.

Mistä aineista/asioista arvosanat on?
-Tuon tarkemmin en osaa vastata kuin edellisessä käy ilmi.


Siinäpä nuo sitten olivatkin. Postauksia on nyt tullut aika tiheään, kun oikeastaan joka päivälle olisi jotain kirjoiteltavaa..Kuinkahan usein te jaksaisitte lueskella uusia postauksia, tuleeko niitä mielestänne liikaa tai liian vähän? Laittakaahan taas postaustoiveita tulemaan!

-Palé

8 kommenttia:

 1. Tietenkin jaksetaa :) voi vaikka kirjottaa uusemmin.. :D

  VastaaPoista
 2. ei oo yhhtää liikaa postauksia!!:)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja kysymyksiä/vastauksia (: ja minä ainakin jaksaisin lukea useammin postauksia, kaikki kirjoituksesi on niin helppolukuisia ja mukavan pituisia (: kuvia saisi tosin olla enemmän!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) Koitan tsempata kuvien kanssa !

   Poista
 4. Sä kirjotat niin hyviä postauksia että kyllä jaksaa lukea! Mukava kun postaat usein :)

  Mylifeanddreamss.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Haastoin sut! :) Käy katsomassa haaste ja säännöt http://hullunasaraan.blogspot.be/2013/01/haaste.html

  VastaaPoista
 6. Kyllä jaksaa lukee vaikka postailisitkin useemmin. Kirjoitat kaiken niin selkeästi...

  VastaaPoista
 7. Kuinka kylmä siellä Belgiassa on? Täällä Suomessa oli tänään -30.

  VastaaPoista