Kuka vastaa ?

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

#107 Taas haastettu !

Haaseella siis on taas heitetty! Tämä oli ihan kiva tehdä, varsinkin nuo kysymykset oli kivoja :) Faktoja oli aika tosi hankala keksiä ja niiden aiheet on nyt aika laidasta laitaan, mutta tottahan nuo ovat kaikki :D Have fun with this!


Haasteen säännöt:
-Kerro 11 faktaa itsestäsi
-Vastaa haastajan 11 kysymykseen
-Keksi 11 uutta kysymystä
-Haasta 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa
-Kerro bloggaajille että olet haastanut heidät
-Kiitä haastajaasi

Kiitos Sara<3 

Faktat:

1. Olen semivegetaristi. En siis syö punaista lihaa, liha on ällöttävää koostumukseltaan ja maku on epämiellyttävä mielestäni. Syön harvoin esim. kanaa, kalkkunaa tai kalaa jotka eivät ole punaista lihaa, ne on ihan jees mutta eivät suurta herkkua nekään.

2. Olen kissaihminen. Meillä on kotona 3 kissaa äidillä. Rakastan kissoja! Ne on niiiiin söpöjä ja hienoja ja tykkään niiden luonteesta ja rennosta ja luonnollisesta elämänasenteesta. Voisin ottaa joskus vaikka sata kissaa kun muutan omaan kotiin :D

3. Rakastan laulamista. Lauleskelen todella paljon. Välillä tallihommissa, ratsastaessani, konella ollessa, suihkussa, ruokapöydässä, lenkillä.. Singstarin laulaminen on mun juttu, voisin laulaa sitä monta tuntia joka päivä. Voisin olla laulaja jos taidot riittäisivät!

4. Ystävät ja kaverit ovat minulle maailman tärkein juttu. En luultavasti pärjäisi ilman heitä. Olen tottunut olemaan heidän seurassaan lähes koko ajan ja jos en näe heitä pariin päivään tulee kova ikävä. 

5. Haluan olla kiltti kaikille. Tykkään miellyttää ihmisiä ja yritän olla kiltti kaikille, jopa niille kenestä en kovinkaan pidä. Haluan ottaa kaikki mukaan enkä tahdo että kukaan jää yksin. Kuuntelen myös mielelläni muiden huolia ja autan ystäviä parhaani mukaan aina tarpeen tullen.

6. Olen aika herkkä ihminen. Itken ja nauran helposti. Jos huomaan, että jollain muulla on paha olla, voi olla että itseänikin alkaa masentaa. Otan aika helposti itseeni jos saan kritiikkiä, tosin olen oppinut pikkuhiljaa ottamaan sitä vastaan enkä ota kaikkea enää niin henkilökohtaisesti. Jos ympärillä on iloisia ihmisiä, olen itsekin iloinen vaikka olisin aijemmin ollut maassa. Stressaan, ahdistun ja masennun myös aika helposti.

7. Olen tosi tarkka fyysisestä kunnostani. Välillä. Joskus on monta viikkoa kun käyn joka päivä salilla ja/tai lenkillä tekemässä hikireenejä koulun tai töiden jälkeen. Silloin myös lasken syömästäni ruuasta kalorit ja syön terveellisesti. Menen aikaisin nukkumaan ja yritän pitää kiinni todella terveellisistä elämäntavoista. Sitten on taas niitä viikkoja kun voisin syödä pelkkää suklaata enkä jaksa tehdä pakollisten hommien lisäksi muuta kuin olla koneella :D

8. Minulla on kolme kotia. Äidin koti Pirkkalan perällä, isän koti lähempänä Pirkkalan keskustaa ja Ypäjän Unikko-asuntola. Tällä hetkellä itseasiassa 4 kotia, tämä Belgian kämppä!

9. Kahvi on parasta. Juon sitä aika paljon. Cappuchino on myös toooodella hyvää. Kahvia menee aamuisin, tauoilla ja iltapäivällä. Voisin lipittää kahvia vaikka koko ajan..

10. Kuuntelen paljon erilaista musiikkia. Electronica, dance, techno, punk rock, rock, pop, rap... David Guetta, Cheek, Sleeping With Sirens, The Beatles, Birdy, Kaija Koo, My Chemical Romance, Mc Mane,  P!nk, Mindless Self Indulgence, Katy Perry....blaablaablaa kaikki menee :D

11. Haluaisin muuttaa omaan kämppään. Tällä hetkellä kiinnostaisi asua Tampereella jossain pienessä vuokrakämpässä. On vaikea kuvitella muuttavani takaisin kotiin vanhempien luokse valmistumisen jälkeen, kun on tottunut asumaan "omillaan" kolme vuotta. Joku mukava kämppis olisi ihan kiva juttu koska en viihdy yksin. Ja niitä KISSOJA!

1. Millainen olet luonteeltasi?
-En ole mikään kovin äänekäs ihminen. Tykkään antaa muille puheenvuoroja, mutta välillä ilmaisen omat mielipiteeni erittäin voimakkaasti. Pidän ystävistäni mielelläni huolta, ehkä liikaakin välillä, mutta se on osa minua. Tahdon olla todella hyvä niissä asioissa mistä pidän, kuten laulaminen ja hevosten hoitaminen. Siksi olen aina täysillä mukana niissä jutuissa mihin lähden mukaan.
2. Millaista musiikkia kuuntelet?
-Tosi paljon kaikkea erilaista, tuolla faktoissa taisikin olla jo listaa musiikkimieltymyksistäni. Musiikkimakuni on todella laaja, tykkään kuunnella joskus menevämpää ja reteempää musiikkia, kuten punk rockia, joskus taas suomalaista angstiräppiä. En varsinaisesti ihnoa mitään musiikkia, tosin hevi ja ooppera ovat aika kaukaa haettuja..
3. Onko sinulla sisaruksia?
-On 7-luokkalainen pikkusisko, Iiris joka asuu Pirkkalassa.
4. Haluaisitko muuttaa ulkomaille?
-En tällä hetkellä ainakaan. Joskus ehkä vähän lämpimämpään maahan.
5. Oletko enemmän koira- vai kissaihminen?
-KISSA-!!
6. Kuinka monessa maassa olet käynyt?
-Ömmm..Englanti, Ruotsi, Norja, Viro, Portugal, Saudi-Arabia, Espanja, Thaimaa, Belgia.. Tuosta nyt tuli 9 mieleen, en muista onko vielä joitain muita maita.
7. Mitä olet viimeksi ostanut?
-Ruokaa.
8. Kuka on paras kaverisi?
-Yhtä tiettyä ei ole. Minulla on paljon hyviä ystäviä.
9. Mistä jälkiruuasta pidät eniten?
-Lempparia ei ole oikestaan, mutta jäätelö ja suklaaleivokset on nam :D
10. Tahtoisitko muuttaa jotain menneisyydestäsi, jos voisit?
-Aina on joitain juttuja joita olisi voinut jättää elämättä, mutta alamäet toki aina vahvistaa. (Poliittinen vastaus) :D
11. Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?  
-Töissä. En tosin tiedä yhtään millä alalla..


Uudet kysymykset:

1. Nimeä ainakin 3 artistia/bändiä joita tykkäät kuunnella.
2. Opiskeletko/haluaisitko opiskella hevosalalla?
3. Oletko haastajan kaveri?
4. Haluaisitko kokeilla jotain uutta ja jännää, esim. benjihyppyä? Jos kyllä, niin mitä?
5. Montako kertaa olet muuttanut?
6. Mikä on yksi elämäsi merkittävimmistä tapahtumista/asioista?
7. Haluaisitko olla kuuluisa?
8. Millä tavalla/minkä ansiosta?
9. Mitkä ovat sinun lempielokuviasi?
10. Teetkö usein hölmöjä päähänpistoja? Anna esimerkki.
11. Mikä on lempivuodenaikasi?Haastan..:

Tytin, Ainon, Aletan, Niinan, Janskin, Johannan

Okei no suurin osa nuista haastamistani henkilöistä on jo tämän haasteen tehnyt, mutta en keksinyt nyt tähän hätään enempää/olen laiska, jotenka teette jos teette ja skippaatte jos skippaatte..:'DDONE !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti