Kuka vastaa ?

maanantai 28. tammikuuta 2013

#110 Sata lukijaa alle vuodessa!

No johan nyt on! Be Yourself'in lukijamittarista rikottiin viime viikolla satasen raja! Siis aivan huikeaa, että Teitä lukijoita on tullut niin monta vaikka blogi on ollut pystyssä alle vuoden!

Kuinka voinkaan kiittää kylliksi? Olette antaneet huippua palautetta, rakentavaa kritiikkiä, paljon apua, aiheita postauksiin ja ennen kaikkea innostavaa tsemppausta jolla olen aina jaksanut tehdä uuden ja uuden postauksen ja se on oikeasti ollut hauskaa ja mielekästä, ihan teidän Lukijoiden ansiosta! Käytännössähän Te olette niitä, jotka tätä blogia pidätte pystyssä. Minä se tässä vain kirjoitan niistä aiheista, mistä te sanotte olevanne kiinnostuneita ja annatte aina uutta aihetta kun minulta ne meinaavat joskus loppua, eli ihan itseänne saatte kiittää tästäkin blogista (:

Taikuri itsekin hämmästyi, kun tajusi että ihmisiä oikeasti kiinnostaa MINUN, tavallisen nuoren ihmisen elämä ja ajatukset. Siis aivan käsittämätöntä :--D Aluksi lukijalistaa valtasivat kaverini, ystäväni ja sukulaiseni, mutta yks kaks alkoi kaverin kaverit ja täysin tuntemattomatkin liittymään lukijoiksi. Valtava määrä lukijoita tuli Stalkkeri-listalle myös heti Ypäjä-sarjan alettua ja blogiani linkiteltiin ainakin Ht.netissä jonkin verran, joka lisäsi lukijoita aivan huikean määrän. Lukijamittari ei ole suinkaan laskussa ja blogisivustoni näyttökertojakin tulee koko ajan lisää ja lisää hurjaa vauhtia. Myös Youtube-kanavani Sooloilija95 on saanut seuraajia ihan kivan määrän. Kiitos kiitos kiitos kiitos! Fiilis on kyllä aivan huipussaan tämän blogin kirjoittelun kannalta ja bloggaaminen tuntuu nyt vielä normaaliakin innostavammalta. Ainut joka tätä vähän hidastaa, on tämä työni jota on muuten jäljellä enää 6,5 viikkoa. Sillä teen töitä aikaisesta aamusta iltaan asti yleensä ja joskus menee jopa yhdeksän tienoille kun käydään kisoissa auttamassa.

Mutta siis,.. 3 viikkoa on jo jäänyt työharjoittelua taakse ja aika tuntuu menneen ihan kamalan nopeasti! Tuntuu kuitenkin siltä, että rutiinista on saatu todella hyvin kiinni ja hommat luistaa kuin rasvattu, vaikka uusia asioita on tullut valtavasti. Talliporukkaan on tutustuttu ja uusia kavereita saatu, kaikki ovat täällä niin mukavia! Jopa kyläkaupan kassamummot juttelevat mukavia ja kisoissa saa aina iloisia katseita osakseen. Iltapäivät menevät naureskellen työkavereitten kanssa samalla kun laitetaan hevosia ratsastajille ja sunnuntaisin saadaan Saran kanssa tehdä tallit ihan kahdestaan. Vaihtelevuutta siis on.
Ja OHO, taas alkoi näemmä kirjoitteleminen maistumaan Palélle ja päästiin ovelasti lipsahtamaan aiheesta toiseen :D

Mutta hei, tämän henkevän tylsähkön pulputuksen päätteeksi sanon, että aijon tehdä tämän satasen rajan ylittymisen kunniaksi jotain vähän mielenkiintoisempaa postausta/materiaalia kunhan kerkiän, jotenka älkää vielä tylsistykö ja lannistuko, vaikka nyt olenkin huonosti ehtinyt tehdä postauksia, kyllä se tästä vielä! Tarvitsen vain aikaa nyt hieman enemmän : D To-jakson jälkeen taas enemmän kirjoittelua, i promise! (:

Ja nyt tuli sellainen fiilis, että haluan laittaa viimekesän kuvia tänne, joten katselkaapa tuosta noin ja muistelkaa ankean talven keskellä vähän lämpöä ja kesän värejä, niin piristää kummasti kun tiedätte että odotus palkitaan ja vielä se kesä sieltä tulee...: ) Niin ja toki talvestakin varmasti tykätään, itse olen kesäihmisiä ja nyt kaipailisin sellaisia +30 asteen lämpöjä, metsän kesäistä tuulen huminaa, järven liplatusta mökkirannassa ja laiduntavia hevosia jotka kirmailevat auringonpaisteessa.. Kesä.


See Ya!
-Palé


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti