Kuka vastaa ?

torstai 31. tammikuuta 2013

#112 Lounastaukopostaus

Heips!

Ehdin tässä lounastauolla tekemään tämmöisen pikapostauksen (:

Ensiksikin löysin sivulta sweetdingo.wordpress.com kiintoisan tekstinpätkän jonka päätin kopioida teille tänne. Ja ihan vain siksi, että pitää mielestäni paikkansa :D Tämä siis löytyi blogisivustolta.

6 painavaa syytä palkata hevosihminen:


1. Ahkeruus. Hevonen vaatii valtavasti vaivannäköä. Laiska hankkii hevosen sijaan vaikkapa hamsterin.
2. Rutiinien sietokyky. Hevosenomistaja on tottunut käärimään hihansa ja tekemään myös rutiininomaisia kakkatöitä – kirjaimellisesti.
3. Johdonmukaisuus. Hevosen kanssa ei voi yhtäkkiä keksiä, että vetämällä oikeasta narusta nostetaan laukka. Johdonmukaisuus on hevoshommien A ja C.
4. Päätöstentekokyky. Koska hevonen on huono tekemään päätöksiä, hevosihminen joutuu hoitamaan sen puolen ratsukon tehtävänjaossa. Ja päätöksiä tehdään koko ajan. Arkipäiväisten pikkupäätösten lisäksi vedetään myös suuria linjoja esimerkiksi satulan, valmentajan ja tallin suhteen
5. Lehmän hermot. Coolina tilanteessa kuin tilanteessa. Hevosen kanssa on parempi olla panikoimatta ja poukkoilematta. Jos coolius ei ole synnynnäistä, se on parempi oppia 500 kiloisen pakoeläimen kanssa toimittaessa.
6. Pitkäjänteisyys. Hevosen kanssa kuukausi on olematon aika. Eteneminen voi joskus olla tuskallisen hidasta, mutta kiirehtimällä työllistetään eläinlääkäreitä.

Näin, sitten tein pienen pienen videon hevosten irtojuoksutuksesta :) Ollaan juoksuteltu näitä polleja täällä lähes joka päivä nimittäin ja ajattelin että siitä saisi sitten jotakin materiaalia teillekin.
Videon löydätte täältä!
En taas saanut sitä Youtubesta suoraan tänne ladattua, joten joudutte seikkailemaan itsenne linkin avulla videoon..Pahoitteluni.
Tallikoirat Ronja ja Lilli nauttii talvesta :) Tosin lunta meillä ei enää ole, se oli sellainen 2 viikon "ilo", nyt tulee vain vettä 4 päivää ennusteen mukaan :D

Nyt menen takaisin hommiin jotenka heippa! :D
-Palé


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti