Kuka vastaa ?

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

#96 Johkulili

Blogiarvostelu/esittely siis luvassa. Kuten kävikin varmasti ilmi, arvonnan voitti Johanna blogillaan Beauty of me, jonka nimi on juuri vaihtunut uudeksi.
Suoraan asiaan siis,

Johanna ja Feelix kesällä 2012
Arvostelemani blogi on siis 15-vuotiaan yläastetta käyvän tytön, Johannan blogi. Johanna on nettimaailmassa tuttu nimestä Johkulili ja kirjoittelee lifestyle-tyyppistä blogia elämästään. Blogissa on paljon juttua koskien bloggaajan omaa ulkonäköä ja muotimieltymystään, kuten kynsien laitosta, meikistä ja vaatteista. Suuri painotus tulee blogissa myös heppajutuille. Johkulili käy säännöllisesti ratsastustunneilla ja ratsastelee muillakin talleilla satunnaisesti jo useiden vuosien kokemuksella. Johkulili kertoo myös normaaleista arkipäivistään, viikonlopuista ja koulunkäynnistä, sekä avartaa ajatuksiaan ja mietteitään jonkin verran lukijoille. Hän on kirjoitellut nykyistä blogiaan tammikuusta 2012 asti, eli pian tulee vuosi täyteen postailuissa!
Tyylikästä (;
Johanna kirjoittaa mukavasti luettavaa ja sujuvaa tekstiä jota on helppo ja kiinnostava lukea. Tärkeimmät asiat tulee kivan selkeästi esille ja postaukset on monipuolisia. Henkilökohtaisesti luen mieluisimmin ihan Johannan normaaliarkea koskevia tekstejä vastapainoksi tälle heppaelämälleni, mutta toisinaan on kiva lukaista edistymistä heppahommissakin varsinkin kun materiaali on monipuolista! Tekstin seasta löytyy lähes aina kuvia tai videoita, joka on tietysti aina iso plussa! En muista tarkalleen mistä lähtien olen ollut blogin lukijana, mutta olen sitä alusta asti lukenut enemmän ja vähemmän. Koko ajan tulee parempaa tekstiä ja nykyään luenkin oikeastaan jokaisen postauksen vaikken joka päivä pääsisikään blogia tarkastelemaan. Tekstejä tulee hyvään tahtiin ja ulkoasukin vaihtuu mielestäni tarpeeksi usein. Näin saa tietysti lukijat hyvin mukaan juttuun ja innostumaan lukemisesta ;) Tykkäisin lukea blogista vähän enemmän vielä Johannan omia mietteitä muun elämän ohella, mutta valittamista ei ole ollut :D


Kiitokset Johannalle vielä haastattelusta ja onnea uudelle vuodelle!
Johannan blogiin pääset Be Yourselfin linkkilistalta klikkaamalla :)


Hyvää 2013-vuoden jatkoa kaikille!
-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti