Kuka vastaa ?

lauantai 16. helmikuuta 2013

#121 Thnx for the music!

Morjees!

Ostinpa sitten eilen vihdosta viimein nämä kuolaamani Wescin kuulokkeet. Hyvin on toimineet ja tyytyväinen olen!Tämä viikko onkin ollut tallilla vähän erilainen kuin aijemmat, sillä lähes joka päivä on ollut heposilla ja poneilla kisoja, joten meillä on ollut hieman vähemmän hoidettavia tallissa ja olemme  laittaneet sitten ratsuja kisakuntoon ja pitäneet tallia pystyssä kun isäntäväki on ollut edustamassa kisoissa. Kuulemani mukaan ollut hyviä suorituksia ja puhtaita ratoja ainakin poniratsukoilla. Huomenna hyppää vielä yksi ratsukko jossain finaalissa 125cm nuorten luokassa. Sen verran olen ymmärtänyt näistä puheista.

Tänään sitten viikon vika työpäivä, päästiin viiden maissa töistä ja käytiin pyörällä kaupasta viikonlopuksi ruokaa. Tehtiin sitten kämpille palattuamme hymyperunoita ja pistin pyykkikoneen pyörimään. Eiliseltä ostosreissulta hyppäsi mukaani pari paitaa, joista EHKÄ huomenna otetaan kuvia. Tarkoitus olisi vaihteeksi päästä vähän kuvailemaan pihalle, talliin ja kämpilläkin voisi jotakin kun toiveita on tullut.Tämä ilta kuitenkin menee relatessa, dataillessa, kuunnellessa musiikkia ja semmoista. Ehkä voisi parit vatsalihakset tehdä jos...EI, vaan teen ne, ei muttia tai josseja :D

Mutta illanjatkot ja hyvät loppuviikot!
-Palé

4 kommenttia:

 1. Oon itekiii kuolannu noita wescin kuulokkeita jo kauan, paljon noi mahto maksaa ja mistä ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Belgian Free Records Shopista löytyi 33€.

   Poista
 2. Hyvä postaus ja aika jännä,että vain 33euroo makso :o itte mitä olen nähnyt niin jotkut maksaa jopa 99.95euroo... mutta Belgiassa vissii on halvempaa.. :D käykö siellä rahana euro? Vai pitääkö hommata ihan erillaiset rahat,ku kotimaassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä oikeastaan sen halvempaa ole kuin Suomessakaan, en tiedä miksi nuin halvat oli :D Euroja käytämme juup!

   Poista