Kuka vastaa ?

perjantai 22. helmikuuta 2013

#124 "Seisot ikkunan takana valmiina särkemään ruudun, jonka takana on timantteja ja sitten putoat.."

Heippa!

Muumeja täällä katselen kahvikupposen kera ja odottelen että Sarakin tuosta virkoaa. Otsikko lainattu Haisulin repliikeistä. Tänään siis vapaapäivä ja lähdemme etsiskelemään vähän tuliaisia sun muuta kaupoilta.

Belgiassa on ollut nyt pari päivää kansainvälisiä estekisoja joissa on kuulemma ollut suomalaisiakin. Itse en ole käynyt katsomassa koska työt..Muutenkin on muita suunnitelmia vapaa-ajalle :D

Kaipuuta kotiin on jo. Enään alle 3 viikkoa niin tämä neiti lentää kotimaahan!! Kamala kasa on suunnitelmia laadittu mitä teen sen vajaan kolmen viikon aikana kun olen sitten lomalla ennenkuin opistolle paluuta.Siellä sitten odottaa nuoret hepat ekoja ratsastuskertojaan ja ennenkaikkea kaikki kaverit on siellä :)

Maanantaina saimme kaksi uutta työntekijää. Toinen on belgialainen Andrea joka on ollut ulkomailla töissä ja puhuu tosi hyvää englantia. Tämä on aika nuori ja on kyllä mukavaa työseuraa. Hän tuli tänne vähän niinkuin edellisen tallimestarin tilalle. Tosin kämppiksemme edelleen kutsuu minua tallimestariksi, koska leikilläni paikkasin kaksi viikkoa tallimestaria kun ei sellaista oikeasti ollut. Huvittavaa että aikuinen mies joka on täällä kauan ollut, kyselee minulta jotain neuvoja ja ohjeita :D Toinen uusista työntekijöistä ei pyöri niin paljoa töissä, ratsastelee kyllä heppoja vähäisen Hän on sitten norjalainen Anette. Aika nuori hänkin, mutta hänen kanssaan onkin vähän erilaista kommunikointi, sillä hän on kuulorajoitteinen. Lukee kyllä norjaa hyvin huulilta ja vähän englantiakin, puhuu tosi vähän joitain yksittäisiä sanoja, muuten kommunikointimme on oikeastaan käsillä ja ilmeillä elehtimistä. Ihan mielenkiintoista sinänsä ja saamme ainakin paljon erilaista kokemusta ja kommunikointitreeniä :D Tosi mukavia ovat kyllä kummatkin uusista työntekijöistämme ja päteviä työssään!

Saimme huomiseksi kutsun joihinkin paikallisiin bileisiin tallin nuorelta ratsastajapojalta. Ajattelin sitten että jospa Saran mieliksi lähtisin piipahtamaan, itseäni kun ei nuo biletykset kovinkaan kiinnosta.. Hauska nähdä millaista meininkiä täällä on! Ainiin ja lisänä tähän, että täällähän yli 16-vuotiaat saavat ostaa mietoja alkoholijuomia, toisin kuin Suomessa. Okei no itse en ajatellut kyllä mitään ostella koska vieras paikka ja vieraat ihmiset, mutta saattaapa olla jos hyvin käy että tutustuu jokuseen uuteen ihmiseen.


Ja jotakuinkin tämmöisenä olisi tänään tarkoitus lähteä. Pientä viimeistelyä viellä vaatii..Nyt jään katsomaan muumien jaksoa 47. Kuplia :D hehhee hyvät viikonloput kaikille!

-Palé

3 kommenttia:

 1. Vielä kolme viikkoa?! Kuinka kauan sä olet ollu siellä Belgiassa? :D mut heij,nätti tää se lauta homma oli myös kiva mut on myös tääkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Banni:)! Täällä on mennyt nyt parisen kuukautta, voiton puolella ollaan! Tässä on nyt vähän säätelyitä ulkoasun kanssa kun pitäisi pistää uusiksi. Kohta on valmista toivottavasti ;) Kiitokset ja mukavaa kevään odottelua sinnekin! Kiva kun olet ahkerasti tsemppaamassa ja kommentoimassa täällä (:

   Poista
 2. Nii juu ja tuohon samaan lisään,ku kattelin,sun ihka ekaa postausta,niin onnnittelut,kun on 124 postaus:) ihanaa ja iloistaja muutenkin hyvää kevään odottelua sinne suuntaan:)

  VastaaPoista