Kuka vastaa ?

tiistai 5. maaliskuuta 2013

#131 Pictures

Tänään oli taas päälle +15 lämmintä ja työpäivä oli oikein mukava. Paljon hevosia tarhaan, juoksuttelua, kävelykonetta, vain muutama ratsastaja.. Aurinko piristi kivasti ja koko tallijengi oli tosi hyvällä tuulella. Tuntui ihan kesältä! Kuljin taas koko päivän kamera kädessä ja tässä vähän kuvailun tulosta. Sarakin välillä räpsäisi minusta pari photoa :)


Konsbergin juoksuttelua
Auringonnousua kuvailin
Bentleyn kanssa aamulenkillä

Black Jack treenailee

Hienoin poni ikinä<3 Black Jack

Palé eläinten ystävä : D

hevonen jonka nimi on poni.. Poney<3

Black Jack<3 ottaisin kotiin jos olisi tilaa, rahaa... 

2v. lapsihepo treenailee hallissa

Maailman hienoin kakaraheppa, Pellestova :)


Hello there!

Pozitano komeilee (;

Jänö..

Turbo koneessa

Suitsia, as you can see

Huomenna pitäisi olla vielä aika kaunista säätä luvattu ja tänään siirreltiin esteitä hallista ja varastosta kentälle. Huomenna pitäisi olla siis estetunteja vihdoin ulkosalla ja luulempa että ehdin käydä vähän kuvailemassa hyppelyitä tänne blogiinkin (;

Huomiseen!
-Palé

3 kommenttia:

 1. todella paljon näyttäisi sielää olevan erilaisia eläimiä! onko tiedossasi montako mitäkin lajia? olit kertonut että olkea lisätään joka päivä ja että karsinat tyhjennetään pari kertaa viikossa- mitä itse tykkäät tästä? säästääkö se paljon aikaa? onkos teillä sitten joku kone niiden karsinoiden tyhjennykseen vai käsipelilläkö te sen teette? (varmaankin aika raskasta jos näin..? ) ja vielä loppuun mikä on ollut kivoin kokemuksesi sielä? mitä olet oppinut? :)

  VastaaPoista
 2. noiden mun edellisten kysymysten lisäks putkahti mieleen että millä tavalla liikette sillä paikasta toiseen? ajokorttii ei varmaan viel ole :D et onks siel hyvät julkisenliikenteen välineet? Ois hauska kuulla myös tosta Genkistä että kuinka lähellä se on ja millainen paikka, ja kuvia saa taas postailla! tätä sun blogiis on niin kiva kyllä aina lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi olin jotenkin jättänyt huomiotta tuon edellisenkin viestisi. Mutta nyt siis asiaan! Tallipihalla pyöri ainakin heppojen ja ponien lisäksi kani, kanoja, koiria ja kissoja ja sisältä löytyi vielä ainakin lintu. Ja käsipelillä tyhjenneltiin karsinat, mutta siinä hommassa oli aina apulaisia, eli meitä oli tiistai- ja torstai-iltapäivisin joku kuutisen kappaletta sielä olkea pöllyttämässä ja kyllä se ihan hyvin sujui, ei ollut kovin raskasta ja hyvässä seurassa aika meni nopeasti (: Omasta mielestäni ihan hyvä tapa, säästää aikaa ja voimia kun ei tarvitse joka päivä siivoilla karsinoita (lukuunottamatta muutamia purukarsinoita). Teen vielä erikseen postailun opeista ja parhaista kokemuksista joten niistä lisää sitten (; Aika pitkälle kuljettiin kävellen sillä lähimpiin ruokakauppoihin oli vain 3km ja Genkkiin sun muualle kauemmas meni tunnin välein busseja aika läheltä. Bussimatka Genkkiin oli noin puolisen tuntia. Kiitoksia taas kovasti kommenteista ja kysymyksistä, näihin on aina mukava vastailla (: Palaillaan asiaan!

   Poista