Kuka vastaa ?

torstai 7. maaliskuuta 2013

#132 Estetunteja kuvailemassa

Eilen täällä oli valmentaja pitämässä estetunteja ratsastajille. Ehdin siinä paria viimeistä heppaa kuvailemaan kun Janick niillä hyppäsi ja tässä olisi sitten muutama parempi otos + pari muuta picturea (: Viimepäivinä on tullut juoksuteltua hevosia niin paljon että juoksutuskuvia on ollut nyt blogissakin monta kertaa, mutta nyt pistän sen poikki ja seuraavaan postaukseen ei siis juoksutuskuvia ja juoksuttelenkin ilman kameraa tai kuvaajaa..: D


Super Girl

Paquito

Papaleone

Papaleone

Paquito

Paquito

Paquito

Papaleone


Kuvapostauksia toisensa perään.. En oikein tiedä mitä tänne kirjoittelisin ja kuvia on tullut nyt räpsittyä niin paljon että blogi tulvii niitä.. Ei kenelläkään olisi ideoita mitä kirjoittelisin? Videoitakin tekisin mielellään jos kone jaksaisi pyörittää ohjelmaa, mutta ei. Eli ideoita nyt tulemaan välillä jos on jotain mitä haluaisitte lueskella (:Kiitos!

-Palé

9 kommenttia:

 1. Kuvia vaan paljon!! :)

  VastaaPoista
 2. Kivjoa kuvia!(: + sul on tosi kiva blogi! sori en oo iha peril mut missä sä opiskelet ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia (: Ypäjän Hevosopistolla opiskelen hevosenhoitajaksi ! :D

   Poista
 3. Taas tosi kivoja kuvia :)
  Mutta siis halusit jotain ideoita ni joku jo aikasemmin tais ehdottaa et haastattelisit sitä tallin omistajaa ja laittasit sen haastattelun tänne! Ja niist uusist työntekijöistäki ois kiva kans saada ainaki jotain tietoo (millanen koulutus, ikä, ratsastaaks ne noit hevosii tuol tallil tai mitä ylipäätänsä niiden työnkuvaan kuuluu yms...) :) mites teijän työpäivien jälkeinen vapaa-aika, et mitä yleensä puuhailette siel? (muuta ku datailuu, kuvaamista ja shoppailuu :))

  VastaaPoista
 4. Lisää näitä heppakuvii näitä on kiva katsoo!! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva huomata, että siellä käytetään KYPÄRÄÄ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo no lapset lähinnä :D Edelliset ratsuttajat ei käyttäneet ja meidätkin heitettiin kisoissa kävelemään hevosia selästä ilman.. hups, opistolle terkut :)

   Poista