Kuka vastaa ?

torstai 28. maaliskuuta 2013

# 148 Päivä kuvina

Päiväni alkoi klo 7:30 kun herätyskello pirahti soimaan ja käski minut ylös ulos ja talliin! Lähdettiin Ailin kanssa töihin samalla oven avauksella :)


Laitoin hepat pihalle ja annoin niille aamuheinät tarhaan.


Kahdeksalta olin valmis ja menin hoitamaan aamutoimet ja syömään aamupalaa.


Sitten valuinkin sohvalle hetkeksi lukemaan blogeja, päivittämään omaani ja selailemaan Facebookia.Tarpeeksi laiskoteltuani ryhdyin sitten imuroimaan talon ja tiskasin kaikki astiat altaasta, joita olikin kivasti kertynyt..


Hörppäsin siinä sitten päiväkahveet ja kävin laittamassa klo 14:00 aikoihin hepoille päiväheinät ulos ja menin talliin hääräilemään hetkeksi itsekseni.

 Feelixin ratsastaja tuli tallille ja hetken päästä myös Sini, Wandan omistaja. Feelixillä oli paha vekki otj:n kannassa joten tein siihen uuden betadinehauteen joka suojaisi haavaa lialta jotta vältyttäisiin impparilta ja muulta ikävältä..


Sitten pidin tytöille koulutunnin jossa harjoiteltiin mm. siirtymisiä, avo- ja sulkutaivutusta, työstettiin ympyrällä kaikki askellajit läpi ja aseteltiin ja taivuteltiin poneja sekä tehtiin pysähdyksestä siirtymisiä käyntiin, raviin ja laukkaan. Vähän toki helpotusta tuoreemmalle ratsukolle Sinille ja Wandalle, tamma kun on vielä kovin nuori ratsun alku.


Kävin sitten tunnin jälkeen itsekin pikaisesti Wandan selässä kokeilemassa että minkäslainen tamma hän sitten on ratsastaa. Ei ollut helppo tapaus joten kovapäinen saa kyllä Sini olla tämän kanssa ja tsemppiä tarvitaan (; Kiva heppa kummiskin!


Laitettuani iltaruuat hepoille, tein itsellenikin kanasalaattia iltapalaksi, kello oli jotain 19:30.


Klo 22:00 kävin heittämässä hevosille vielä yöheinät talliin ja upea täysikuuhan siellä möllötti. En jaksanut enää säädellä asetuksia kamerasta joten kuva nyt on vähän mitä on..

 Feelix yöheinillä :)

Loppu ilta menikin sitten taas tietokoneella..


Vähän erilainen postaus tällä kertaa. Mitä mieltä olet?
Huomenna (torstaina) ajattelin tehdä suklaapisarakeksejä ja minulle on heitetty ponin ratsastusvuoro ja Johanna ja Iiris tulee yöksi tänne iltapäivällä.


-Palé

6 kommenttia:

  1. Kiva postaus tee vaan lisää näitä :)

    VastaaPoista
  2. Tämmöset sun päivästä kertovat postaukset on sika hyviä! kun kuulee mitä sinä teet ja kaikenlaista niin sillee se tosi kiva :) tsemppiä rempalle:)

    VastaaPoista
  3. todella koukuttavaa luettavaa, alkaa ihan ärsyttämään aina kun teksti loppuu :) ps. Tsemppiä rempalle! :))

    VastaaPoista