Kuka vastaa ?

torstai 28. maaliskuuta 2013

# 150 Oikeesti parasta

Tänään siis ratsastelin Feelixillä kunnolla pitkästä aikaa iltapäivästä. Johanna tuli meille Reippiin kahden aikaan ja tehtiin suklaapisarakeksejä ja Iiriskin saapui myöhemmin paikalle.


Kissat oli taas unikaverina (:

Pikkuleipiä a'la Johu&Palé


Ponin kanssa menin ensin koulua ilman jalustimia. Ratsastin ensin käynnin ja ravin aika pitkällä ohjalla että saan liikkeestä vähän irtonaisemman ja poni vertyy kunnolla. Sitten työskentely alkoi kunnolla: työstin ravia pääty-ympyrällä hyväksi ja yritin saada ponia vähän oikein päin siinä. Sitten tein pitkillä sivuilla vähän väistöjä uralle ja avo- sekä sulkutaivutuksia. Laukkasin alkuun kevyesti suoraa uraa ja otin suorilla vähän pitempää laukkaa. Sen jälkeen kokosin laukkaa vähän ympyrällä ja huomaa kyllä että ponin kunto on laskenut kun kokoaminen oli kamalan raskasta eikä se jaksanut oikein kantaa itseään ja laukka jäi aika nelitahtiseksi eikä takapää tullut työskentelyyn mukaan..
Sitten otettiin hyvät välikäynnit ja haettiin tolpat ja pari puomia toiselle pitkälle sivulle ja venytettiin vähän laukkaa laukkapuomien avulla. Kun laukka oli sopivaa, otettiin pari ristikkoa ensin ja hypättiin apupuomin kanssa pari pystyä. Itselläni selvästi muisteltavaa enemmän estepuolella koska paikkoja en osannut yhtään ratsastaa esteelle ja hypyt oli varsinkin alkuun aika epäponnekkaita ja vähän epätasapainoista se meno muutenkin oli. Hetken kun kuitenkin treenailtiin niin pari viimeistä hyppyä oli kumpaankin suuntaan sen verran hyviä että uskalsin pyytää Johannaa nostamaan meille jonkun 70cm pystyn ja sekin meni tosi hyvin vaikka itselläni oli kamalan epäröivä asenne hommaan.. Pitäisi kerätä vähän luottamusta taas pitkästä aikaa poniin kun se osaa kuitenkin hommansa (:


Ilme kertoo kaiken olennaisen omasta fiiliksestäni :D


Loppuun käytiin vielä järven jäällä ilta-auringossa ottamassa pari kuvaa :) Poni oli kyllä tänään taas niin huippu että tekee pahaa jättää se tänne kun lähden takaisin opistolle sunnuntaina. On siinä Kakulla käytössä yksi kultakimpale kun saa sitä joka viikko täällä hoivailla ja liikuttaa!
<3

Ei voi muuta kun hymyillä tän ponin kyydissä ^^Loppuilta meneekin Iikun ja Johun kanssa laulaen Singstaria ja mussuttaen suklaakeksejä.
Hyvät pääsiäislomat teille joille se on suotu ja muille muuten vain mukavat viikonloput!


-Palé

13 kommenttia:

 1. eikö feelixiä myytykkäään :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan se meille takas jo vaikka kuinka kauan aikaa sitten :DD

   Poista
 2. Oi kiva kun postaat näin usein, jatka samaan malliin jos vain aikaa riittää! :D kiva poni sulla :)

  -Fiia

  VastaaPoista
 3. missä pinja oli nyt työssäoppimas? ja onks pinjal blogii? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinja oli Suomessa ja ei kirjoita blogia valitettavasti.

   Poista
 4. Söpö blogi : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista